Konte brutalno isprozivao Murinja: Pogledajte konferenciju sa prevodom na kojoj je Italijan svašta rekao menadžeru Junajteda (VIDEO)

Italijan i Portugalac su pre neki dan ponovo ušli u klinč, a mi vam donosimo titlovan video Konteove konferencije

  • 3

Verujemo da nijedan od njih ne znaju kako su dospeli u novi sukob, ali je definitivno jasno da su Žoze Murinjo i Antonio Konte veliki neprijatelji.

Sve je nekako krenulo posle Murinjove izjave da se neke njegove kolege ponašaju kao klovnovi pored aut linije, uključujući i Konte, da bi Italijan vrlo brzo odgovorio.

Bivšeg menadžera Juventusa potom je jako zabolelo Murinjovo sledeće izlaganje:

Foto: AP/Tanjug

- Ono što sam pokušavao da kažem je da sam se tako ponašao ranije, a da sad bolje kontrolišem moju strast prema igri. Opet kažem - ne krivim ga. Grešio sam u prošlosti, ali ono što se meni nikad nije desilo, niti neće, je da budem suspendovan zbog nameštanja mečeva - rekao je Portugalac aludirajući na skandal u kom se Juve našao.

Toliko da je bio brutalniji nego ikada:

- Znam ga veoma dobro. U prošlosti je bio mali čovek u svim okolnostima. on je mali čovek u sadašnjosti i sigurno će biti mali čovek i u budućnosti. Na terenu će imati priliku da se se sve razjasni ako nešto nije jasno. On i ja, oči u oči - rekao je Konte.

U nastavku pogledajte kompletan video Konteove konferencije posvećen Murinju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA