Zvezda poslala ponudu za nekad najvećeg bisera srpskog fudbala! (VIDEO)

kontakt između klubova je uspostavljen, a igrač je zainteresovan da dođe na Marakanu

  • 14

Crvena zvezda je u ofanzivi na Danijela Aleksića! Nekada najveći biser spskog fudbala posle odlaska iz Vojvodine nije pokazao sav raskošan talenat, ali je u Sent Galenu imao i zapaženih sezona, naročito 2015/16, kada je postigao 12 golova na 33 utakmice.

Može se reći da je solidan i u tekućoj sezoni gde je davao gol na svakoj trećoj utakmici, kojih je do sada odigrao 21, a takođe je upisao i tri asistencije.

Aleksić je konačno je uspeo koliko toliko da rehabilituje karijeru, posle lutanja širom Evrope, od italije, preko Nemačke, Francuske i Poljske. Skrasio se u Švajcarskoj prethodne tri godine, a sada je spreman i za novi izazov.

>>> Četiri meča za 11 dana: Poznati protivnici Zvezde na pripremama!

Kako prenosi Žurnal, kontakt između klubova je uspostavljen i igrač je zainteresovan da pređe u Zvezdu, a ostalo je još da dođe do dogovora oko obeštećenja.

Aleksiću ugovor ističe 30. juna 2020. godine, pa bi Zvezda morala da plati određeno obeštećenje za ofanzivnog vezistu, koji je još 2008. godine zabeležio svoj prvi i jedini nastup u reprezentaciji Srbije, sa tek 17 godina.

Spski fudbaler bi mogao da igra i u Ligi Evrope, a takođe bi njegovim angažovanjem Zvezda mogla lakše da prebrodi eventualne odlaske nekog od igrača iz veznog reda, pre svega Gelora Kange, koji igra na istoj poziciji kao i on.

Aleksić je poznat i po sjajnim izvođenjem slobodnih udaraca i odličnoj levoj nozi, što najbolje svedoče i priloženi snimci:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA