Vladimir Stojković o sukobu među Grobarima i najavi Kimija: Šta fudbaleri Partizana planiraju da urade zbog podele na Jug i Istok? (VIDEO)

Golman crno-belih ističe da igrači ne žele da se mešaju u dešavanja na tribinama

  • 19

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za prolećnu polusezonu u kojoj se bore na tri fronta. Pored toga što brane duplu krunu, posle 13 godina igraju proleće u Evropi, gde igraju protiv Viktorije iz Plzenja. Prvi meč je na programu već 15. februara, ali problem može da bude podela među navijačima koja je počela od sukoba na 156. Večitom derbiju.

Kako je bivši vođa Juga, Miloš Radisavljević Kimi najavio, na utakmici protiv Čeha navijači Partizana će biti podeljeni. Frakcija okupljena oko njega organizovano će navijati sa istočne tribine, a tradicionalno će se navijati i sa Juga.

Pitali smo golmana Partizana Vladimira Stojkovića koliko to može da ih poremeti, ali on je istakao da igrači ne žele da se mešaju u sukob među Grobarima, kao što se oni njima ne mešaju na igru.

- Prevashodno, za mene je svaki navijač koji voli Partizan potpuno isti. Meni je drago da vidimo pun stadion, a u taj deo posla, šta se dešava na tribini, mi nećemo da se mešamo, kao što se ni oni ne mešaju nama kako da igramo. Svako ko voli Partizan, gde god stajao, mi ćemo mu uzvratiti poštovanjem - poručio je Stojković.

Daljinac

(J. Milivojević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    12. januar 2018 | 15:01

    Pa bice vise na istoku ljudi.

  • S'vama ni u crkvu!!!pfk zbr

    12. januar 2018 | 15:11

    PEROVIC IVAN NAS ZAVET!!! svi na istok jako kao nekad

  • Lazar.M

    12. januar 2018 | 16:37

    Ljudi moze li jedan jedini dan da prodje a da ne bude sprdnja sa nama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA