Kraj slutnji pred CSKA: Zvezda objavila koliko će Boaći pauzirati zbog povrede!

Postoji nada za prvi meč!

  • 15

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći napustio je ranije utakmicu protiv Sileksa sa bolnim izrazom na licu, ali povreda ipak nije ozbiljna kao što je delovalo.

Prilikom jednog duela, centarfor Crvene zvezde Ričmond Boaći nezgodno je stao i tom prilikom je povredio list desne noge.

>>>TRANSFER NOĆ BILA NAJLUĐA ZA SRBE: Evo šta se sve dogodilo poslednjeg dana prelaznog roka! (FOTO)

- Boaći je odmah upućen u bolnicu na snimanje, a posle analize i pregleda ustanovljeno je da povreda Ričmonda Boaćija nije teška kao što se u prvi mah učinilo. Međutim, zbog bržeg oporavka, Boaćiju je neophodna intenzivna terapija zbog čega će se danas vratiti za Beograd. Prognozirana pauza je 10 dana - saopštila je Zvezda.

Nastup Boaćija u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope trenutno je pod znakom pitanja, ali Zvezdin napadač bi u revanšu mogao da se nađe u timu.

Zbog povrede je propao Boaćijev transfer u Bordo, ali bi on mogao da bude veliki adut protiv Moskovljana.

Ostalo je još samo da se reši pitanje kazne UEFA, kojoj se Zvezda žalila na zatvaranje tribina.

VIDEO - Pogledajte emotivni govor Nebojše Glogovca pred Zvezda - Arsenal

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rici77

    1. februar 2018 | 14:54

    Jel potpisao za Celsi?

  • Bane

    1. februar 2018 | 15:06

    Ovaj dečko veze nema,ozbiljne utakmice,Krasnodar plus 6 utakmica lige evrope 1GOL kazemo centarfor...ovaj samo Prva liga Srbije jos da sa gol linije i iz penala...

  • Boki

    1. februar 2018 | 13:21

    Ne mrzim nikoga!Ali,mislim čim bude prešao u drugi klub,videćete da je samo za našu ligu.Bio je u Italiji pre Zvezde,i ništa.Da je toliko dobar on bi već u decembru bio prodat.Naš dečak Pešić,je bolji i njemu želim sve najbolje,a Boćija ne vidim da može nešto van. naše zemlje.Seticete se mojih reči.Tako je i Žigić imao prvu ponudu od Arsenala oko desetak miliona i nisu prihvatili,pa su ga za siću prodali Santaderu.Sve isto i na kraju ništa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA