PARTIZAN U VELIKOM PROBLEMU: Ko će igrati štopera u Plzenju? Da li je vreme za momka kog je skautirala i Barselona?

Mitrović suspendovan, Ostojić povređen, Marković i Bošnjak golobradi...Da li će celu stvar da spasi Jevtović?

  • 10

Nije Partizan u finišu meča sa Viktorijom iz Plzenja ostao samo bez viđene pobede u prvom meču 1/16 finala Lige Evrope. Ne, crno-beli su taj pad koncentracije platili i crvenim kartonom Milana Mitrovića.

Na prvi pogled - nebitno! I verovatno je to mnogim navijačima partizana prošlo kroz glave u mokmentu kada je Mitrović u 85. minutu izlazio sa terena. Na semaforu je pisalo da je do kraja još pet minuta, a gosti iz Češke nisu imali ambicije da krenu i po drugi gol.

>>> Ceo stadion je gledao u guzu 4. sudije: Seksi plavuša pronašla rupu u Partizanovom golu, igračima skidala burme, pogledom zaledila Grobare (VIDEO)

Međutim, bitno je! I te kako bitno, s obzirom na to da su crno-beli u velikom problemu pred revanš koji je na programu narednog četvrtka. Trener Miroslav Đukić je u velikoj dilemi koga da stavi pored Nemanje R. Miletića na Dosan Areni.

Foto: Marko Jovanović

Bojan Ostojić je logičan izbor, ali iskusni štoper najverovatnije neće igrati zbog povrede. On je još na Kipru povredio zadnju ložu i praktično nije ni prošao pripreme. Sve i da je ozdravio, bio bi veliki rizik. U četvrtak veče nije bio u sastavu tako da je i to jedan od pokazatelja da nije spreman.

U 18 je, umesto njega, ''upao'' mladi Svetozar Marković. Golobradi mladić, koji još nije ni punoletan, debitovao je protiv Viktorije u tih poslednjih nekoliko minuta i definitivno će biti jedan od konkurenata za startnih 11 u revanšu.

Đukić licencirane ima samo njega i Strahinju Bošnjaka, momka kog je u zimu 2016. skautirala Barselona. Bošnjak važi za jednog od najvećih talenata srpskog fudbala, ali je preveliki rizik da odmah ''uleti u vatru''.

Foto: Marko Jovanović

Od defanzivaca tu su još Nemanja Antonov i Slobodan Urošević, pošto će se novajlija iz Napretka verovatno preseliti na klupu sada kada se Nemanja G. Miletić vraća posle suspenzije, ali niko nije kvalifikovan da igra štopera.

Kao ni većina ostalih igrača u timu, osim Marka Jevtovića. Defanzivni vezista je jesenas nekoliko puta pokrivao tu poziciju i očekuje se da će i sledećeg četvrtka biti u toj zadnjoj liniji.

Njegovo mesto ima zamenu, a verovatno će ga popuniti drugi novajlija Saša Zdjelar. Ukoliko se, pak, Zdjelar ne oporavi od povrede, tu je univerzalac Milan Radin kom je uloga zadnjeg veznog prirodna.

VIDEO! NIKAD VIĐENO NA JNA! TRI FRAKCIJE GROBARA PEVAJU RAZLIČITE PESME:

VIDEO! SEKSI GRKINJA SUDILA PARTIZANU:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srb

    16. februar 2018 | 16:32

    Pustite Svetozara decko ce se barem trudi

  • stari

    16. februar 2018 | 20:44

    Nema mlad ili star, ako znaš da igraš odmah u tim. Zato Bosnjaka u tim.

  • Brat

    16. februar 2018 | 21:24

    Ja vidim da se vecina navijaca predala a zasto too??? Rezultat 1 1 nije toliko dobar ali cekaj nismo izgubili.Najmanje mozemo da damo gol tamo i anuliramo nijihov ,vratice se Zdjelar.Zato nema predaje bre ko god da istrci na teren neka ostavi srce na njemu ,neka se bori do kraja, I nrvno bez povlacenja ako vodimo.Idemo momci hrabro i zgazicemo ih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA