≫ 

Spektakl u Kruševcu, da li je ovo utakmica sezone? Evrogolovi, promašen penal i dva pogotka u nadoknadi za 7+

Napredak i Spartak su odigrali meč za pamćenje

  • 15

Spektakl u Kruševcu, na otvaranju prolećnog dela Super lige Srbije! Možda čak i utakmica sezone u kojoj je Napredak savladao Spartak rezultatom 4:3 (2:2).

Zaslužena pobeda Čarapana koji su, ipak, u 91. minutu dali gol za tri zlata vredna boda.

>>> I Napredak iz Kruševca pomaže teško bolesnom sinu novinara Partizana: Akcija prikupljanja pomoći se nastavlja

Bila je to majstorija Miloša Vulića koji je pravo niotkuda uputio udarac ka golu Ostojića i kandidovao se za gol sezone.

Samo minut ranije, Mile Savković je postigao svoj drugi pogodak na meču za 3:3 u 90. minutu i činilo se da će to biti konačan rezultat.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Savković je već na početku meča doveo goste u vođstvo, ali je Napredak preokrenuo za pet minuta. Pomenimo i da se Ndiaje, kao povratnik, upisao u strelece.

Ipak, na poluvreme se otišlo sa podjednakim šansama za pobedu. Bojan Čečarić je u finišu poluvremena raspalio po lopti i maestralno matirao Petrovića koji je samo malo ranije sjajnom paradom uspeo da spasi mrežu.

Napredak je zatim sredinom drugog poluvremena poveo prekNikolića, da bi isti igrač u 80. minutu promašio penal. Nije ni trebalo da šutira, što je jako iznerviralo Milorada Kosanovića.

Nervoza pored aut linije samo se produbila kada je Savković u pomenutom 90. minutu iskoristio kiks odbrane Čarapana, ali je Vulić vinuo Napredak na 6. mesto SL sa 37 bodova. Spartak je ostao 3. sa 40.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Giks

    16. februar 2018 | 20:51

    Napredak je prosle sezone malo posustao, ali igra odlicno. Vidite da im igraci zavrsavaju u Zvezdi I Partizanu sto dokazuje da su dobar klub.

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    16. februar 2018 | 20:02

    По мени је спекткл био и кад су из 1-1 разбили гробаре. Е, то је било оно право

  • Mi

    16. februar 2018 | 20:44

    Zašto namešteno. Baš nije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA