Pohapsio sve na derbiju, bio X faktor protiv Videotona, a Partizan ga pustio da ode iz Humske (VIDEO)

Defanzivni vezista se posle treninga oprostio od saigrača u Humskoj

  • 3

Milan Radin više nije igrač Partizana. Defanzivni vezista se posle treninga koji su crno-beli odradili u ponedeljak, oprostio od saigrača iz Partizana koji su mu poželeli sreću u nastavku karijere u kazahstanskom Aktobeu.

Radin nije bio u prvom planu, niti starter, ali je uvek bio spreman da odigra na bilo kojoj poziciji kada to bude potrebno, a bilo je zbog povreda mnogih igrača koje je Partizan imao tokom sezone.

U nekoliko utakmica bio je iks faktor za crno-bele, na večitom derbiju početkom sezone je "pohapsio" igrače Zvezde na sredini terena i omogućio crno-belima bod.

>>> Zašto ne ulože jedan dinar u novi teren, kad su za 3 godine od prodaje igrača Zvezdi i Partizanu uzeli 1.5 miliona evra? (FOTO) (VIDEO)

Bio je jedan od ključnih igrača i protiv Videotona na gostovanju u Mađarskoj, koji je Partizanu bio ključni evropski meč. Tada je podelio ključni pas za za 2:0, posle koga je faktički meč rešen.

- Kada sam dolazio u Partizan nisam znao da ću toliko zavoleti klub i među igračima steći prave prijatelje. I kada je bilo teško i nisam igrao, uvek sam imao osmeh na licu, jer mi je njihova podrška beskrajno značila. Samo uz tu energiju koju svi imamo, uspeli smo da osvojimo duplu krunu i da posle 12 godina izborimo nokaut fazu Lige Evrope!

- Ali kako u životu to obično biva, u jednom trenutku kada dođete do vrha, putevi moraju da se razdvoje, a vi da nastavite dalje! Hvala beskrajno mojim saigračima koji su uvek bili uz mene i sa kojima sam se i radovao i tugovao, svim navijačima čiji nas je aplauz nosio do duple krune i Lige Evrope, stručnom štabu, trenerima i svima koji vole Partizan i bili su iz nas i jesu i dalje! Momci, samo hrabro, šampionski - poručio je Radin na oproštaju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    26. februar 2018 | 13:22

    Pametan potez Milane .

  • stari

    26. februar 2018 | 14:17

    Samo kad je Djukic ostao, blago nama!

  • cdc

    26. februar 2018 | 14:20

    Velika steta sto mu nisu dali vecu minutazu, mislim da decko ima sta da pokaze, za razliku od nekih iz startne postave. Pametan potez, srecno u nastavku karijere!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA