≫ 

Igrao sam za Juve, ali ništa nije kao Zvezda! Boaći 9 puta zahvalio Bogu, pa poslao poruku koju svaki igrač mora da pročita! (VIDEO)

Emotivan oproštaj golgetera iz Gane

  • 21

Ričmond Boaći se dirljivim oproštajnim intervjuom za sajt Crvene zvezde pozdravio i otišao u Kinu.

Još jednom je pokazao religioznu crtu, devet puta je spomenuo Boga tokom intervjua, njemu i zahvaljuje na karijernoj šansi koja mu se ukazala.

- Mogu da kažem da je ovo najbolja sezona u karijeri, igrao sam za Juve i Sasuolo, ali nikada nisam postigao golova kao u Crvenoj zvezdi. Zato je ovo sezona karijere - rekao je Boaći za klupski sajt.

Bilo je svega u oproštajnom snimku, velikih golova, suza posle Krasnodara, a za kraj je prikazan pogodak protiv Partizana u poslednjem derbiju.

- Navijači Zvezde su jedni od najboljih. Igrati pred njima u Evropi... Nikad nisam video navijače da tako dođu kao što su on na prvu utakmicu. Pogledaš i kažeš vau, imaju puno ljubavi za mene, nema reči kojima mogu da se zahvalim svima. Nikad vas neću zaboraviti.

On je zahvalio menadžeru Ivici Pavloviću, Zvezdanu Terziću, ali se tu nije zaustavio.

- Hvala i bivšem i sadašnjem treneru, osoblju, ljudima oko kluba, medijima, ženama koje čiste ovde... Bez njih, nema tima, to su mali delovi koje ne smemo zaboraviti i koji čine igrača ili ceo tim dobrim. Ako ekonomi Gagi i Stole urade svoj posao dobro, zatim i uprava, stručni štab, klub će ići napred.

Navijači su ga obožavali, uzvraćao je golovima. Imao je mudru poruku za saigrače, a zatim i zvezdaše.

- Poruka za igrače, i dalje su moji iako nisam ovde više. Daću im samo jedan savet. Kada sm došao ovde, došao sam sa razlogom. Nisam samo jer sam hteo da igram. Imao sam talenat, ali, kako ću ga razviti dalje? Shvatio sam, sa poštovanjem, odlučnošću i skromnošću. To mi je omogućilo da treniram dobro. Zato sam to  rekao svima. Kada poštujete, kad ste skromni, odlučni i disciplinovani, to čini igrača kompletnim. Nije sve u talentu, ako nemate ove tri stvari, ne možete napredovati kao igrač. Ja u to verujem. To mi je pomoglo kroz karijeru i to savetujem.

- Poruka navijačima je da dolaze uvek, ne samo kad je Liga Evrope. Kada su tu, igrači daju sve od sebe. Kao što su bili uvek uz nas, neka dolaze i dalje, jer jednog dana, Zvezda će osvojiti Ligu Evrope ili opet Ligu šampiona.

 VIDEO - Boaći plače kao dete pred Delijama posle Krasnodara, Borjan ga teši i govori mu da ostane u Zvezdi

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    2. mart 2018 | 10:56

    Доказ да правда постоји је и тај гол за изједначење, јер су га постигли из пенала, за који су многи стручни људи рекли или да је сумњив, или да није ни постојао, јер је Ожеговић скочио као у базен кад је видео да је, чини ми се Савић пре стигао до лопте.

  • Micko

    2. mart 2018 | 10:57

    Srecno majstore

  • Srdjan

    2. mart 2018 | 13:26

    Srećno majstore i hvala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA