≫ 

Totenhem nastavio pobednički niz, Liverpul rasterao Svrake

Odigrani su subotnji mečevi Premijer lige

  • 0

Fudbaleri Totenhema pobedom od 2:0 nad ekipom Hadersfilda u okviru 29. kola Premijer lige nastavili su niz od 17 utakmcia bez poraza u svim takmičenjima.

>>>Luki Modriću preti zatvor od šest meseci do pet godina!

Heroj Sparsa bio je Korejac Son koji je pogađao u 27. i potom u 54. minutu. Hadersfild je na momente pokušavao da ugrozi gol protivnika, ali u tome nije uspeo iako su domaćini posle drugog postignutog gola smirili tempo i čuvali prednost. Totenhem je ovom pobedom stigao do 58 bodova i četvrtog mesta na tabeli najjače lige Engleske.

U derbiju dana Liverpul je bio siguran protiv Njukasla. Salah je novim golom u 40. minutu pokazao zašto je trenutno među najboljim napadačima sveta. Egipćanin je iskoristio odličnu asistenciju Okslejd Čemberlena i lako zatresao mrežu Dubravke. U drgom poluvremenu viđena je ista slika. Lalana je poslao loptu u prazan prostor koji je Mane odlično iskoristio i postavio konačan rezultat, 2:0.

Foto: AP/Tanjug

Sa druge strane Vest Bromvič je zakucan za dno tabele. Ovoga puta izgubio je od Votforda sa 1:0 golom Troja Dinia u 77. minutu. Za poslednjeplasiranu ekipu u Engleskoj ovo je četvrti poraz u nizu i samo čudo može da ih spasi ispadanja u Čempionšip jer su do sada sakupili samo 20 bodova, 7 manje od predposlednjeg Stouka.

Pobednika nije bilo u duelu Lestera i Bornmuta, 1:1. Prvo je King iz penala doneo prednost gostujećem Bornmutu da bi konačan rezultat bio postavljen u poslednjim sekundama meča i to sjajnim golom Rijada Mareza i slobodnog udarca u 97. minutu.

Foto: Tanjug/AP

Premijer liga 29. kolo: 

Subota

Barnli - Everton 2:1

Lester - Bornmut 1:1

Sautempton - Stouk 0:0

Svonsi - Vest Hem 4:1

Totenhem - Hadersfild 2:0

Vatford - Vest Bromvič 1:0

Liverpul - Njukasl - u toku

Nedelja

Brajton - Arsenal 14.30

Mančester Siti - Čelsi 17

Ponedeljak 

Kristal Palas - Mančester junajted 21

Tabela:

1.  Mančester Siti 75

2. Liverpul 60

3. Mančester junajted 59

4. Totenhem 58

5. Čelsi 53

....

18. Kristal Palas 27

19. Stouk 27

20. Vest Bromvič 20

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA