≫ 

Da li je Đukić na konferenciji za medije na kojoj je isprozivao novinare poslao i jasnu poruku čelnicima Partizana?

"Šaljem isto poruku, pa nisam ni ja naivan, nisam, zato ti kažem, naučio me je taj zemljani put mnogo toga."

  • 9

Partizan prolazi kroz rezultatsku krizu koja ga je dovela na rub eliinacije iz trke za titulu iza odbegle Zvezde. Velikih 14 bodova viška na strani druge strane Toščiderskog brda je nešto što je u uslovima srpske Superlige obično nemoguće za anulirati i prestići.

>>> Nervozni Đukić se ostrvio na novinare: Dripci ste kao i ja, u Srbiji plata 300 evra, pa mi namerno kačite da moraju da mi isplate 600.000 evra! (VIDEO)

Zato je u Partizanu situacija napeta do te mere da je trener Miroslav Đukić u utorak, na pres konferenciji pred meč sa Radom, reagovao na pisanja o obeštećenju od 600.00 evra koje mu sleduje u slučaju jednostranog prekida saradnje.

Krivce za ta pisanja našao je u medijima, ali da li su samo novinari koji prate crno-bele odgovorni za to što se plasira o statusu trenera i detaljima iz njegovog ugovora?

>>> Partizan se oglasio povodom priča oko smene Đukića!

Đukiću je savršeno jasno da informacije odnekle "cure"...

"Nadam se da vam je jasno da to nismo mi novinari seli i izmislili", bila je novinarska konstatacija upućena Đukiću pošto je ovaj prethodno "streljao" predstavnike medija za neistine koje iznose.

Usledio je odgovor trenera Partizana koji mnogo toga govori o tome da oni koji prvi žele da mu vide leđa možda stanuju na dobro poznatoj adresi - Humska.

- Bravo, majstore, pa to šaljem poruku isto - rekao je Đukić gestikulirajući rukom nagore, kao da aludira na više instance.

- Šaljem isto poruku, pa nisam ni ja naivan. Nisam... Zato ti kažem, naučio me je taj zemljani put mnogo toga.

Pomenutu situaciju i odgovor trenera Partizana pogledajte na 14:36 minutu snimka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA