Sudija koji je svirao penal Zvezdi protiv Vojvodine deli pravdu omladincima Zvezde u meču za titulu

Crveno-beli i Brodarac u nedelju kod Starog Sajmišta igraju derbi šampionata, no da li se nekome čini da je ovo zapravo još jedan front na kojem rat vode Zvezdan Terzić i predsednik FSS Slaviša Kokeza?

  • 10

Burno je u srpskom fudbalu godinama, usijalo se poslednjih nedelja, otvaraju se novi frontovi...

>>> Ha, ha, Zvezda je to, Srbija je to, to je naš fudbal: Fudbaler Vojvodine koji je skrivio penal, dan posle do detalja opisuje odlučujući trenutak derbija

Još jedna u nizu vesti koje pobuđuju pažnju, navodi na zaključak da se neke stvari nikad neće promeniti u našem fudbalu, glasi da će sudija Jovan Šegrt deliti pravdu u derbiju omladinske lige koji u nedelju na terenu kod Starog Sajmišta igraju aktuelni šampion Brodarac i lider Crvena zvezda.

Za neupućene, u pitanju je arbitar koji je u sredu, na derbiju seniora Vojvodine i Zvezde u Novom Sadu, u 83. minutu crveno-belima svirao krajnje sporan penal koji je Ben iskoristio i doneo Beograđanima pobedu.

U najmanju ruku čudna odluka sudijske komisije da Šegrta delegira da vodi najvažniji meč juniorskog prvenstva posle nekih spornih situacija na "Karađorđu".

Što se same utakmice tiče, Zvezda stiže na megdan Brodarcu sa četiri boda više na tabeli, ali stiže i bez vodećih igrača Joveljića i Ilia koje je Vladan Milojević poveo u karantin za meč sa Napretkom.

U protokolu neće biti ni trija Nikolić, Stanojev i Rakić, koje je klub prekomandovao u filijalu Grafičar, prenosi Mozzartsport.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miško

    10. mart 2018 | 23:32

    Šta je tu čudno,bajbolji akter derbija u NS je sudija.Sve je video a jedinu grešku koju je napravio je zasluga pomoćnog sudije koji je mahao ofsajd.Lažovi koji tvrde suprotno,STOP.

  • Karamba.

    10. mart 2018 | 22:41

    Cisto nije slucajno.

  • Zoran

    10. mart 2018 | 22:55

    Znaci cista dvojka steta sto nema u kladionici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA