≫ 

Čekamo doktora i idemo ka otpusnoj listi: Đukić zadovoljan posle pobede nad Čukaričkim (VIDEO)

Partizan podiže formu pred nastavak prvenstva

  • 3

Posle meča u kojem su fudbaleri Partizana pobedili Čukarički sa 2:0, u okviru 27. kola Superlige, trener crno - belih Miroslav Đukić ima razloga za optimizam pred nastavak sezone.

>>>Ja sam stalno zabrinut, moraću da detektujem i rešim problem: Milojević kritičan posle remija sa Napretkom!

Đukić je posebno istkao način na koji su njegovi puleni odigrali prvo poluvreme koje će, prema njegovim rečima, značiti za samopouzdanje u nastavku prvenstva.

 - Prvo poluvreme smo odigrali vrhunski, ali smo u drugom izgubili posed, komplikovali i nismo rešavali situacije iz dva dodira, već olako gubili loptu. Ova pobeda će značiti za samopouzdanje.

Foto: partizan.rs

Trener Partizana je pohvalio igru mladog debitanta Svetozara Markovića i naglasio važnost golova napadačkog dvojca Ožegović-Tavamba, ali je ipak najveći značaj pridao celoj ekipi.

- Videlo se da funkcionišemo kao ekipa. Veoma je bitno što su napadači postigli golove, ali istovremeno su radili za ekipu, jer samo tako možemo napredovati. Iznenađenje je kada ne igramo dobro, a ne kada imamo odličnu utakmicu.

Ðukić se našalio posle druge uzastopne pobede i slikovito objasnio da je Partizan "posle izlaska iz šok sobe" ide u pravcu dobijanja otpusne liste.

- Igra vodi do pobede, ona dolazi kao posledica dobrog rada cele ekipe. Bili smo čvrsti nazad, Stojković se nije video. Ova ekipa je takva da kada radimo kao ekipa to se najbolje oseti kroz samopouzdanje. Idemo ka otpusnoj listi, ali čekamo da nas doktor pregleda - zaključio je Ðukić.

VIDEO: POGLEDAJTE I VIDEO KONFERENCIJE PRED MEČ PARTIZANA I RADA KADA JE ĐUKIĆ 156 PUTA REKAO ''ZNAČI''

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Jova

    12. mart 2018 | 09:34

    Toplo, hladno, dobro, loše, dok ne proigraju prođe prvenstvo!

  • RS

    12. mart 2018 | 11:16

    Djuka majstore neka te do kraja pa sta uradis.

  • GP

    12. mart 2018 | 11:44

    E moj Djuka, imao si samo 20 minuta dobre igre u prvom poluvremenu. Ostalo uzas kao i do sada. U drugom haos od igre, nula, Jankovic sebican, Ozegovic ne zna kud goni...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA