≫ 

Pobedio Partizan, a dao otkaz!

Boban Dmitrović ponudio ostavku upravi Radničkog

  • 4

Za niški Radnički tekuća sezona odvija se u pravom smeru, ekipa je na trećem mestu sa lepim izgledima da tu poziciju i zadrži, doduše dva vezana poraza Nišlija remete zacrtani cilj, a kao grom iz vedra neba stigla je ostavka trenera Bobana Dmitrovića.

Malo ko je na "Čairu" očekivao ovakvu odluku Dmitrovića posle poraza od Spartaka na svom terenu i Voždovca u gostima.

Iako je ekipa do tada imala sjajan niz pobeda, uključujući i onu nad Partizanom, Dmitrović je ipak odustao o čemu je obavestio upravu.

- Ekipa jedino na ovaj način može da se razdrma, prekine niz i vrati na staze uspeha - obrazložio je svoju odluku Dmitrović agensiji Beta.

Uprava Radničkog bi tek trebalo da donese definitivnu odluku po ovom pitanu, a ukoliko ostavka ne bude usvojena, Dmitrović je, kako je rekao, spreman da nastavi sa radom.

Prvi čovek struke Radničkog ne zatvara definitivno vrata klubu, već navodi da će, ukoliko Upravni odbor odbije njegovu ostavku, nastaviti da sa klupe predvodi klub sa "Čaira".

- Ja sam tu na raspolaganju, zavoleo sam ljude i klub, šta god oni odluče, ja ću aminovati tu odluku. To je bio neki moj moralni čin, smatrao sam da klub ne može da promeni 22 igrača, ali može trenera. Možda će to biti neki psihološki efekat na igrače da izađu iz ova 2 poraza - kaže Dmitrović.

Prihvatanjem ostavke, "trenerska vrteška" bi se nastavila na "Čairu", pa bi klub dobio i petog trenera za nešto više od 6 meseci.

Podsetimo, Dmitrović je četvrti trener Radničkog od početka sezone. Trenersku palicu preuzeo je januara od Milana Đuričića, a pre njega na klupi je bio Ivan Jević.

Klub je na početku sezone vodio Austrijanac Pakult, čiji je Dmitrović bio i asistent.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Red Star

    17. mart 2018 | 21:08

    Znam lika uvek je bio antipatican i nesto izmisljao i umisljao samo da bude u paznji...ma idi i onako si tanak bio jos kao igrac.

  • Kolega

    17. mart 2018 | 20:16

    Spartaku su dali bodove bratski klub

  • Pfc

    17. mart 2018 | 20:41

    Ali kad je izjavio da je zbog ocajnog terena pobedio Partizan, kaze vratilo im se, ne zna ni on za sta al tako je reko.... xaxaxxa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA