≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Milojević posle ubedljivog trijumfa: "Došli smo do onoga što smo želeli..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Milojević: Odužili smo se navijačima za sve što nam pružaju

  • 0
Vladan Milojević Foto: MN Press/Marko Metlaš

Crvena zvezda ubedljivo je savladala Radnički iz Kragujevca rezultatom 5:0, u okviru 26. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli su ovim trijumfom iskoristili kiks Partizana i osamili se na prvom mestu na tabeli, a svoje izlaganje imao je i trener Zvezde Vladan Milojević.

- Završili smo ovaj ciklus sa pobedom i tako se divnim navijačima odužili za sve što nam pružaju na svim terenima i ne sumnjam da će nastaviti sa tim - započeo je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević posle meča sa Radničkim u 26. kolu Superlige Srbije, a onda dodao:

- Ubedljiva pobeda jeste bitna, ali bih istakao da smo krenuli jako, postigli dva gola u prvom poluvremenu. Posle isključenja u redovima Radničkog su stvari na terenu bile dosta drugačije. Imali smo nadahnutog protivnika preko puta, koji se nije predavao, niti igrao zatvoreno, izašli su visoko, ali smo dobro pripremili utakmicu - rekao je Milojević, prenosi zvanični sajt kluba.

Milojević je takođe naveo da ništa nije gotovo, te da njegov sastav očekuju teški mečevi.

- Došli smo do onoga što smo želeli, završili smo ovaj ciklus sa pobedom i tako se divnim navijačima odužili za sve što nam pružaju na svim terenima i ne sumnjam da će nastaviti sa tim. Mi ćemo malo predahnuti, idemo na zasluženi odmor, koji nam itekako treba, jer nas očekuje još mnogo utakmica i bodova, a sve ekipe su kvalitetne, imaju svoj cilj i bore se za njega. Očekuje nas zanimljiv nastavak - dodao je Milojević.

Crveno-beli će u subotu, 23. marta na stadionu "Rajko Mitić" odigrati prijateljski meč sa Zenitom.

- Ovom prilikom pozivam sve navijače da nas podrže i protiv jednog renomiranog protivnika, lidera ruskog prvenstva - Zenita. Ne znam u kom sastavu će doći naš protivnik, ali sa mnoštvom internacionalaca. Bez obzira što nećemo imati veliki broj igrača, koji brane boje svojih država, u svakom slučaju očekujemo dobru proveru za nas i pravu prijateljsku utakmicu. Ugostićemo prijatelje iz Rusije kako dolikuje, uz spektakl - zaključio je Milojević.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Dim se nadvio nad Marakanom: Velika bakljada Delija na severu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA