≫ 

Zvezda se osvetila Mačvi za poraz u Kupu: Adžić i Ben golovima odgovorili na tuču Šapčana (VIDEO)

Zvezda dobila revanš za poraz u Kupu

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Mačvu 2:0, golovima Adžića i Bena posle žestoke borbe u okviru 28. kola Superlige Srbije.    

>>>Partizan iz penala slomio Radnik i prišao Zvezdi na devet bodova razlike! (VIDEO)

Crvena zvezda pred punim tribinama stadiona u Šapcu tražila je, i dobila, osvetu protiv Mačve koja je nedavno izbacila iz Kupa Srbije. Posle agresivne igre protivnika uspeli su da iz prekida dođu do preko potrebnih bodova.

Od samog starta meča crveno-beli su napadali i konstantno opsedali gol protvnika ali je mreža ostala mirna. Mačva je ovaj susret dočekala sa jasnom taktikom da agresivnom igrom kvari napade gostiju i seče igru. U tome je i uspela jer je Zvezda samo posle prekida uspevala da ozbiljnije ugrozi gol ali, ne u dovoljnoj meri kako bi povela u prvom delu igre.

Koliko su fudbaleri domaćih bili "naoštreni" da sačuvaju gol po svaku cenu govori i podatak da su samo u prvom poluvremenu imali čak 6 žutih kartona.

Važno je istaći da su fudbaleri Zvezde oštećeni za penal kada je u 35. minutu lopta u ruku udarila igrača Mačve, ali sudija nije svirao kazneni udarac. Sa druge strane, Gavrić je imao najbolju šansu za svoju ekipu na kraju prvog dela igre kada je predriblao golmana Borjana i uputio šut ka golu koji je na gol liniji zaustavio Le Talek.

Foto: crvenazvezdafk

Drugo poluvreme počelo je bakljadom Delija, zbog koje je meč prekinut na nekoliko minuta. kada se dim razišao meč je nastavljen ali se za razliku prvog dela meča uglavnom igralo na sredini terena.

Posle povrede Krstičića, koji je zbog povrede člank amorao u bolnicu, u igru je ušao Srnić. Mačva je nastavila da prekidima seče igru Zvezde što joj se u 65. minutu obilo o glavu. Slobodan udarac izveo je mladi Luka Adžić i maestralnim golom , doveo je svoju ekipu u vođstvo.

Umesto da se brane fudbaleri Zvezde nastavili su da napadaju gol protivnika konstantno. Svoju inicijativu materjalizovali su u 75. minutu kada je Ben posle kornera po drugi put doveo svoju ekipu u vođstvo. Ovo je drugi gol Bena od kako je došao iz Olimpijakosa.

Do kraja Zvezda je rutinski sačuvala prednost i došla do bitnih bodova koji će i te kako značiti u borbi za titulu prvaka Srbije.

Mačva - Crvena zvezda 0:2

Mačva: Puletić, Pejović, Tošić, Ivić, Jovanović, Ristivojević, Obrovac, Adamović, Matić, Jeremić, Gavrić

Crvena zvezda: Borjan, Le Talek, Babić, Rodić, Gobeljić, Jovičić, Milijaš, Krstičić, Ben, Adžić, Pešić

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    18. mart 2018 | 18:42

    GAZZZZIII!!! Ali pogasise glodarima tv ladno !!!!A hahahaha A hahahahahaha !!! A hahahahahahafs

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    18. mart 2018 | 16:15

    9 Разлике није "само" кад се сагледају објективно чињенице колико су бодова они освојили након пенала кад су се мучили за 1:0, након голова после 85-90-95 минута...да није тога они би били 4-5 и тада не би било само 9 бодова.

  • Petar

    18. mart 2018 | 19:10

    Ja samo ne mogu da vjerujem da je Macva danas ovoliko grizla,posteno pretukla sve Zvezdine napadace,igrala bunker kao timovi iz 19vijeka...a protiv Partizana glat primila 6 golova bez da su se oznojili...hmmm

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA