≫ 

Legendarni napadač gledao Maroko - Srbija, pa poručio: Oni bi mogli da ispišu stranice istorije na Mundijalu!

Senegalac Dijuf smatra da bi Marokanci mogli da budu hit na SP

  • 1

El Hađi Dijuf, nekadašnji napadač Boltona i Liverpula, izneo je zanimljivu konstataciju posle meča između Maroka i Srbije koji je gledao.

Dijuf, koji je na Svetskom prvevenstvu 2002. godine zablistao u dresu Senegala, smatra da bi Marokanci mogli da ispišu nove stranice afričkog fudbala na Mundijalu.

>>> Maroko nas pobedio, a onda im je FSS dao veliku podršku za Mundijal!

- Oni su tehnički i taktički sjajni. Imaju trenera kog slušaju u svakom smislu i to su stvari koje su preduslov za uspeh. Skidam kapu tom timu - rekao je Dijuf i nastavio:

Foto: Guliver/Alex Livesey/Getty Images

- Samo trebaju da imaju dosta samopouzdanja i ubede sebe da mogu da kroje istoriju afričkog fudbala. Ukoliko to uspeju, biće hit Mundijala.

Maroko u utorak dočekuje Uzbekistan u okviru priprema za SP, a podsetimo da su u petak savladali selekciju Srbije rezultatom 2:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda p7

    26. mart 2018 | 19:52

    Samo nase princeze nikako da se satave a sve mi neki tamo vajni top igraci...ma da se lepo ukine fudbal u Srbiji i onako previse para trose nizasta i usmeriti u kosarku vaterpolo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA