≫ 

Meč sa Nigerijom pokazao da je javnost požurila sa kritikama: Krstajić zadovoljan pobedom! (VIDEO)

Atmosfera, karakter, disciplina, sve je tu

  • 43

Posle meča sa Marokom i poraza od 2:1, fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Nigeriju sa 2:0. Posle odlične igre, selektor Mladen Krstajić imao je mnogo razloga za zadovoljstvo.

>>>Navijači posle meča sa Nigerijom upali na teren i napravili haos: Bivši kapiten Ivanović u centru pažnje! (VIDEO)

Krstajić je za sajt Fudbalskog saveza Srbije istakao da je Srbija na dobrom putu da uradi važan posao pred Svetsko prvenstvo u Rusiji.

-Čestitao bih igračima na pobedi i ostvarenom učinku.Na pristupu, angažovanosti, odgovornosti i disciplini u igri. Od prvog minuta smo imali koncentraciju, kontrolisali dešavanja na terenu. Pobeda je mogla biti i ubedljivija, ali važno je kako smo funkcionisali.

-Ostaje mali žal zbog rezultata protiv Maroka, ali ovaj meč je pokazao da je deo javnosti malo požurio sa kritikama. Onda kada je teško momci su pokazali karakter, samo potvrdili da je u reprezentaciji odlična atmosfera. Idemo dalje, pred nama je važan posao – rekao je selektor Srbije, Mladen Krstajić.

Foto: Tanjug/AP

I dvostruki strelac na meču Aleksandar Mitrović nije krio zadovoljstvo.

-Dva gola, postigao sam još jedan, ali...Važan je tim.Dobra utakmica, dobar rezultat. Igrali smo na rezultat i ostvarili pobedu što je najvažnije. Ispunili smo sve što je selektor tražio od nas.

-Dobro smo stajali na terenu, imali kontrolu, bili bolja ekipa i zaslužili smo pobedu. Idemo sada nazad u klubove i svi jedva čekamo ponovo da se okupimo, jer znamo šta očekuje u Rusiji.

VIDEO: Selektor Mladen Krstajić: Kolarov kapiten, Matić zamenik kapitena

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    28. mart 2018 | 04:37

    Odlazi Krstajicu dok je vreme. Pojma ti nemas

  • CH

    28. mart 2018 | 06:32

    Iskreno, slaba igra! Sta li je on tu zadovoljan? Pa ovi crnci nemaju pojma. Bolje bi bilo da se odlozi ovaj mundijal za nas.. gledajte kako igraju svajcarci, nebitno sto je slabiji protivnik, oni se bre bore imaju igru. Nije tu ni tolko kriv krstajic, vec igraci ne daju sve od sebe gledajte matica sinoc, 0.

  • SrpskiBek

    28. mart 2018 | 05:55

    Za dobrog bravara treba iskustvo.!!za vozača ..takođe. ....isto je i sa trenerima!!!!...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA