≫ 

Partizan nastavlja poteru za Zvezdom: Posle pauze vreme je za Superligu! (VIDEO)

Posle odmora vreme je domaći fudbal

  • 15

Posle dvonedeljne pauze nastavlja se fudbalska Superliga Srbije, lider šampionata Crvena zvezda gostuje Mladosti u Lučanima, a Partizan ekipi Bačke u utakmicama 29. kola.

>>>Mag fudbala trenirao petliće, 119 puta aplicirao u Bundesligi i uvek dobijao odgovor - NE!

Odmor zbog reprezentativnih akcija, prema priznanju iz oba tabora večitih rivala, dobro je došao kako bi se osvežili i nastavili trku za šampionsku titulu u kojoj Crvena zvezda ima 12 bodova više od branioca trofeja Partizana.

Preostala su samo još dva kola do kraja regularnog dela i oba tima žele da u što boljoj poziciji dočekaju presudne borbe u plej-ofu kada se podele poeni.

Partizan sutra prvi put u istoriji nastupa na stadionu "Slavko Maletin Vava" protiv Bačke i namerava da nastavi uspon forme i upiše peti trijumf u nizu.

Foto: Marko Jovanović

Sa druge strane, Bačka će pokušati da, slično kao protiv Zvezde (2:2) u prvom delu sezone, odigra dobar meč i dođe do iznenađenja koji bi im značio za opstanak.

Dan kasnije, fudbaleri Crvene zvezde putuju u Lučane nezgodnoj Mladosti, koja ima samo teoretske šanse da izbori mesto u plej-ofu, sa željom da zadrže veliko rastojanje u odnosu na Partizan.

VIDEO: Vladan Milojević primio nagradu crveno belo srce

Izabranici Vladana Milojevića, nakon eliminacije iz Kupa i kiksa protiv Napretka pre pauze, revanširali su se Mačvi u prvenstvu i sada hoće da uđu u novu pobedničku seriju.

Predstojeća runda otvara se večerašnjim duelom Rada i Voždovca na Banjici sa pritiskom na domaći tim, interesantan meč očekuje se na niškom Čairu između Radničkog i Vojvodine, kao i Čukaričkog i Spartaka na Banovom brdu u direktnom sudaru za Evropu.

Foto: crvenazvezdafk.com

Raspored utakmica 29. kola:

Petak

Rad - Voždovac 17 sati

Subota

Borac - Mačva 15

Radnički Niš - Vojvodina 15

Radnik - Javor 15

Zemun - Napredak 15

Bačka - Partizan 15.30

Nedelja

Čukarički - Spartak 17

Mladost - Crvena zvezda 17

Tabela: Crvena zvezda 73 boda, Partizan 61, Radnički Niš 49, Čukarički 47, Spartak 46, Voždovac 43, Napredak 42, Vojvodina 40, Mladost Lučani 35, Zemun 34, Radnik 33, Bačka 30, Mačva 28, Javor 22, Rad 21, Borac 20.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    30. mart 2018 | 12:21

    Kad sudiju koji svira penal protiv Partizana na 18 metara optuzis da je partizanovac onda si presao igricu. Taj Piper je nebrojeno puta pomogao zvezdani da dodje do pobede. Zato samo jako i do nova tri boda a musavci nek namestaju koliko hoce.

  • plava cigra

    30. mart 2018 | 12:26

    Navikli ste vi na priznat pogodak iz golauta gde lopta predje citavih 30-40 cm sto su zvezdini strucnjaci za sudjenje priznali.Kazu i sudije su zivi ljudi pa pogrese ali u derbiju NAMERNO.

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    30. mart 2018 | 11:51

    Шта значи "потера за Звездом"? Неки пенал, једно два искључења играча у њихову корист? Навикли смо на то.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA