≫ 

Zbog ovog duela je Stolica napustio klupu Vojvodine i otišao sa stadiona tokom meča (VIDEO)

Trener Novosađana nije bio uz ekipu celo drugo poluvreme

  • 11

Nije dugo trebalo da se pojavi video snimak najzanimljivijih detalja sa meča između Radničkog i Niša i Vojvodine.

A najzanimljiviji je svakako odlazak trenera gostujućeg tima Ilije Stolice sa klupe već na početku drugog poluvremena.

Razlog? Drugi žuti karton koji je Eze dobio posle duela sa Bulatovićem. Sudija Bojan Nikolić je smatrao da je Eze preterao i pokazao mu drugi žuti karton.

Taj momenat možete videti na 2.30 na videu ispod:

To je i te kako razljutilo Stolicu koji je smatrao da je njegov tim oštećen. U prvi mah se činilo da je možda i on isključen, ali je njegov pomoćnik Aleksandar Linta to demantovao.

Nedugo zatim, Linta je ušao u verbalni sukob sa trenerom Radničkog Draganom Antićem.

- Želim da pohvalim igrače Radničkog na fer i korektonoj, i ako budem rekao nešto kasnije to nije upućeno njima. S druge strane, želim da izrazim veliku zahvalnost igračima Vojvodine na fantastičnoj igri. Prosto, nismo mogli da izdržimo da ne primimo gol. U ovim uslovima je to bilo nemoguće i nadam se da ste to videli sami. Svaka im čast, zaslužena pobeda, odnosno zaslužen remi, ali mi njega doživljavamo kao pobedu. U ovim uslovima ovakvo odigrati i izvući bod je bukvalno ravno pobedi - rekao je Linta, a zatim je Antić uzvratio:

- Ne bih se složio s kolegom, jer prvo poluvreme igrao je samo Radnički. Imali smo tri, četiri odlične šanse za gol, ali ih nismo iskoristili. Ako smo na istoj utakmici bili... Nisam video nijednu drugu spornu situaciju, jer stalno napominje nešto, a ne znam kome je upućeno. Nije ni bitno. Vojvodina se nije videla. Iskoristili su jednu našu nepažnju, dali su nam gol iz jedne šanse. Nije ni to bitno, promašili smo penal, da smo dali penal, bila bi druga priča. Ništa, osvojili su smo bod, šta ćemo idemo dalje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roki

    31. mart 2018 | 21:02

    Toncev ponizava nas fudbal i sve postene ljude u njemu. Mislim da bi trebali ljudi iz saveza da malo otvore oci inace nasa liga ima da prodje kao Skenderbeg.Puna podrška za Stolicu i Vojvodinu. Kamo srece da je u našoj ligi i fudbalu vise trenera kao sto je Stolica, jedini ima onu stvar da javno kaze sta misli u odnosu na ostale trenere.

  • stric

    31. mart 2018 | 20:38

    Potpuno opravdan karton,izuzev ako za slične situacije nije dijelio kartone.Objektivnost g.Stolice nije moralna.

  • Doktor

    31. mart 2018 | 22:20

    Radnički mi je drag kao klub još iz vremena kada sam ga kao student pratio u evropskim utakmicama. Ali, ovo što se sada radi, gde je neko doneo odluku da on po svaku cenu mora u Evropu, je sramota za sve iskrene ljubitelje fudbala. Uostalom, naš fudbal je davno dotakao dno i ako neko pod hitno ne preduzme mere kako bi se ove sramote od fudbala zautavile, bojim se da će nas UEFA veoma brzo ošamariti, tako da možemo da se oprostimo od fudbala na duže staze. Duže od Skenderbega i Albanaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA