≫ 

Fjorentina od smrti Astorija ne zna za poraz, Bleki odigrao ceo meč!

Igraju se mečevi odloženog kola Serije A

  • 0
Žestok duel igrača dva tima sredinom prvog dela igre; Foto: Tanjug/AP

Utakmice 30. kola Serije A, koje je odloženo zbog tragične smrti kapitena Fjorentine Davida Astorija, igra se ove nedelje.

>>>Pogledajte kako je Ronaldo provocirao navijače Juvea i šta im je pokazao kad je probušio Bufona u 3. minutu (VIDEO)

Fjorentina je kao gost sa 2:0 savladala Udineze i stigla do pete uzastopne pobede i nanela domaćinu osmi poraz u nizu. Viola je povela je golom Žordana Veretua iz penala u 29. minutu, da bi Đovani Simeone odličnim golom u 71. minutu postavio konačan rezultat.

Srpski fudbaler Nikola Milenković odigrao je svih 90 minuta za pobednički tim.

Inače, ovaj meč trebalo je da bude odigran 4. marta kada je Astori pronađen mrtav u svojoj hotelskoj sobi. 

Fiorentina je na deobi 7. i 8. mesta sa Atalantom, ima 47 bodova, tri manje od Milana koji se nalazi na 6. mesutu koje vodi u ligu Evrope naredne sezone.

U preostale dve utakmice koje su odigrane u utorak, Đenova je sa 2:1 pobedila Kaljari, a Sampdorija je istim rezultatom bila bolja od Atalante.

Sampdorija je povela golom Kaprarija na samom kraju prvog poluvremena,  izjednačio je Brazilac Toloi u 67. minutu. Ipak, pet minuta pre kraja, Sampdorija dolazi do pobede preko Zapate za veliku pobedu nad rivalom za mesto koje vodi u Evropu.

Đanluka Karpari proslavlja pogodak; Foto: Tanjug/AP

U trećoj utakmici dana, svi golovi viđeni su u drugom poluvremenu. Prvo je pogodio Lapadula, da bi grač Atalante Barela izjednačio sa penala. Na kraju, Đenova je u poslednjim sekundama meča pobedila Kaljari golom Medeirosa.

Utakmice odloženog 30. kola Serije A:  

Atalanta - Sampdoria 1:2

Đenova - Kaljari 2:1

Udineze - Fjorentina 0:2

Tabela: 1. Juventus 78, 2. Napoli 74, 3. Roma 60, 4. Inter 58, 5. Lacio 57, 6. Milan 50, 7. Atalanta 47, 8. Fjorentina 47, 9. Sampdorija 47.......18. Krotone 24, 19. Verona 22, 20. Benevento 10

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA