≫ 

MAMMA MIA, MAMMA MIA! Vrištanje italijanskog komentatora na golove Rome objašnjava svu emociju fudbala (VIDEO)

Legendarni Karlo Zampa nije mogao da se iskontroliše posle istorijskog rezultata kluba za koji navija

  • 3

Fudbal je emocija kakvu retko šta drugo može da izazove. U to smo mogli da se uverimo tokom revanša četvrtfinala Lige šampiona između Rome i Barselone, gde je Vučica napravila jednu od najvećih senzacija u istoriji ovog takmičenja.

Na krcatom rimskom Olimpiku Roma je sa 3:0 savladala slavni katalonski klub i tako anulirala poraz od 4:1 na Kamp Nou i prošla u polufinale.

>>> To je fudbal, to je emocija, ovo je trebalo doživeti! Manolas izbezumljen od sreće posle gola Barsi, Kolarov završio u naručju golmana (VIDEO) (FOTO)

Rim je goreo posle golova Edina Džeka u 6, De Rosija u 57. minutu sa bele tačke, a naročito posle gola Manolasa u 82. minutu, kada je Roma došla do rezultata koji je vodi dalje.

Proključao je Olimpiko kao Koloseum u slavno vreme Rimskog carstva kada su u njemu vođene borbe gladijatora. A posebno su spektakularne bile reakcije legendarnog italijanskog komentatora Karla Zampe, koji je umalo ostao bez glasa nakon što su igrači Rome tresli mrežu Ter Štegena.

Rođeni Rimljanin i veliki navijač Rome bio je svedok stvaranja istorije i jednog od najboljih rezultata Rome u njenoj istoriji. Vrištao posle golova, a najluđa reakcija bila je nakon pogotka Manolasa, kada je bio u totalnom delirijumu.

Poslušajte i sami:

VIDEO: Kako je izgledao poslednji trening Partizana pred 157. Večiti derbi

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrpskiBek

    11. april 2018 | 10:53

    Sve pohvale na hrabroj igri ..bravo ROMA.

  • čarls bronson

    11. april 2018 | 12:01

    Možda bi i Aca Stojanović i Predrag Strajnić vrištali, ali razloga je sve manje ili bolje rečeno i nema ga . Možda će biti u Rusiji za par meseci ? Ko to zna, ali voleo bih i želeo da oduvamo Brazil i rutinski dobijemo švajcaro-albansku kombinaciju i one Indijance Kostarikance . Za početak.

  • čarls bronson

    11. april 2018 | 15:03

    Manolas je u Rimu nanišanio i pogodio konačno pravu metu, nakon autogola na Kamp Nou. U pravi čas. Barseloni se vratilo čudno stizanje 1:5 protiv Sen Žermena , kada su vodeća dva gola dali posle ofsajda i prekršaja . Svaka čast Romi. Nisam ja bez razloga mojoj stafordkinji pre tri godine dao ime Rea .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA