≫ 

Danas je dan derbija, da li su ovo startne postave Zvezde i Partizana za meč na Marakani?

Sudeći po kladionicama, Zvezda je blagi favorit u 157. večitom derbiju

  • 30
Ožegović i Le Talek će voditi veliku borbu i u 157. večitom derbiju Foto: A. Nalbantjan

Vreme je za svetkovinu srpskog fudbala! Večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, 157. po redu, igra se danas od 18.30 minuta na Marakani!

Ukupno treći duel ove sezone,a prethodna dva su završena bez pobedinika - 0:0 i 1:1.

Zvezda nije trijumfovala još od 27. februara 2016. godine kada je u Humskoj slavila rezultatom 2:1. Od tada je prošlo sedam mečeva u kojima je Partizan ostvario tri trijumfa. Poslednji baš u prvom kolu plej-ofa na Marakani prošle godine.

Crveno-beli posle podele bodova imaju šest bodova više u odnosu na komšije i u sličaju pobede verovatno bi rešili pitanje šampiona. Odgovara im i remi, dok će Partizan eventualnim trijumfom učiniti prvenstvo zanimljivijim.

VIDEO! POGLEDAJTE NOVU PRESMU DELIJA PRED VEČITI DERBI:

Vladan Milojević, trener crveno-belih, može da računa na sve fudbalere i upravo je to apostrofirao kao veliku sreću na konferenciji za medije.

- Sve igrače sam imao na raspolaganju i posebno sam srećan zbog toga. Volim kada su zdravi, orni i veseli. Imam nekih dilema po pitanju tima, videću do poslednjeg trenutka za koji ću se tim opredeliti - rekao je Milojević.

Prema nezvaničnim informacijama koje stižu sa Marakane, Milojević bi u 18.30 trebalo da izvede ovaj tim: Borjan - Stojković, Savić, Le Talek, Rodić - Jovičić, Krstičić - Srnić, Ben, Radonjić - Pešić.

ĐUKIĆ NE MENJA POBEDNIČKI TIM

S druge strane, Miroslav Đukić je istakao da je Zvezda favorit u ovom meču kao i da prvenstvo neće biti odlučeno u slučaju poraza Partizana.

- Neće biti gotovo čak ni ako izgubimo, Partizan se nikad ne predaje. Zvezda ima dobre napadače. Svesni smo da imaju pojedince poput Pešića, Radonjića, Bena, ali veći fokus je na celoj ekipi. Verujemo u naše sposobnosti - jasan je bio Đukić.

VIDEO! POGLEDAJTE TRENING PARTIZANA PRED VEČITI DERBI:

Trener Partizana, prema saznanjima Telegrafa, neće menjati tim koji dobija. Tim koji je sjajno igrao u prethodnih nekoliko mečeva.

Tako da će na travu Marakane skoro sigurno istrčati: Stojković – Vulićević, N. R. Miletić, Marković, N. G. Miletić – Zdjelar, Pantić, Janković, Đerlek – Tavamba, Ožegović.

Kvota na pobedu Zvezde iznosi 2.20, za remi 3.15, dok je na pobedu Partizana 3.10

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brat

    14. april 2018 | 10:48

    Djukicu ajde sto bacas Markovica u vatru ali zasto Djerlek da igra zar nije bolje Jankovic ili Toske koji mogu da ugroze i slobodnog udarca ili sa distance a jos imaju i iskustvo.Danas pobedi ili idi.HOCEMO BORBU I POBEDUU.

  • Lazar Mड़ञणम

    14. april 2018 | 10:38

    Po cemu je to zvezda blagi favorit. Mozda sto je drugoligasi izbacuju iz kupa i sto utakmice u prvenstvu pobedjuje nepostojecim penalima.

  • Pedja

    14. april 2018 | 13:00

    Napred Zvezdo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA