≫ 

Zvezda za tri minuta rešila derbi, Partizan u 97. dao gol iz penala (FOTO) (VIDEO)

Crveno-beli slavili rezultatom 2:1 golovima Radonjića i Pešića, dok je Ožegović pogodio za crno-bele

Nemanja Radonjić i Aleksandar Pešić su rešili šampionsku trku?! Golovima u prvom poluvremenu, ovaj napadački dvojac doneo je Crvenoj zvezdi pobedu protiv Partizana u 157. večitom derbiju za samo tri minuta - 2:1 (2:0).

Radonjić je svoj gol postigao u 18. minutu, a samo tri minuta kasnije Pešić je krunisao sjajan ''blickrig'' Zvezdinog tima. Gol Ognjena Ožegovića za Partizan iz penala u 97. minutu je bio nedovoljan za preokret.

Zvezda sada ima devet bodova više u odnosu na večitog rivala i bolji međusobni skor, a do kraja šampionata je ostalo još šest kola. Inače, ovo je prva pobeda crveno-belih u večitom derbiju posle sedam mečeva.

CRVENA ZVEZDA - PARTIZAN 2:1 (2:0)

(Radonjić 18, Pešić 21 - Ožegović 90+7)

Crvena zvezda (4-2-3-1): Borjan - Stojković, Le Talek, Babić, Rodić - Krstičić, Jovičić - Srnić, El Fardu Ben, Radonjić (Donald 80) - Pešić.

Klupa: Supić, Gobeljić, Frimpong, Račić, Milijaš, Adžić.

Partizan (4-4-2): Stojković - Vulićević, N.R. Miletić, Marković, N.G. Miletić - Đerlek (Tošić 52), Pantić, Zdjelar, Janković (Suma 86) - Ožegović, Tavamba.

Klupa: Jovičić, Urošević, Jevtović, Vakulko.

Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan

Mogla je Zvezda da postigne možda i četiri gola za poluvreme, ali su Radonjić i Ben propustili neke izgledne šanse. Streac prvog gola je i u 30. istrčao sam, iskosa sa leve strane, ali mu je Stojković nogama odbranio šut.

Zatim je Ben u samom finišu prvog poluvremena trebalo samo da ugura loptu posle centaršuta Pešića međutim, šutirao je pored gola.

Zvezda je u svakom smislu bila bolja od Partizana u prvom poluvremenu. Duvala je promaja u odbrani gostujućeg tima, dok napada nigde nije bilo. Prvu polupriliku za crno-bele videli smo tek u finišu poluvremena.

Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan

U nastavku je tempo igre poprilično opao, a obeležio ga je prekid sredinom drugog poluvremena zbog tuče Delija i Grobara. Nervoza je bila prisutna i kod igrača, pogotovo u 84. minutu kada su Stojković i Janković dobili žute kartone zbog koškanja. Posle tog slobodnog udarca Partizan je imao odličnu priliku preko Tošića kom je udarac odbranio Borjan.

Tošić je u svakom smislu prodrmao igru Partizana i možda je Miroslav Đukić i pogrešio što ga nije stavio od početka u postavu.

Tošič je i u 96. minutu sjajno izveo slobodan udarac posle kog je pogodio prečku, a Ožegpović zatim iznudio penal.

Sam je uzeo loptu i prevario Borjana, a odmah posle gola usledila je manja tuča fudbalera. Epilog svega su crveni kartoni za Donalda i Sumu.

Pogledajte golove:

POGLEDAJTE KAKO JE STOJKOVIĆ REAGOVAO DOK MU JE SEVER PEVAO NOVU UVREDLJIVU PESMU:

POGLEDAJTE KAKO JE DŽINOVSKI PENIS ISPROVOCIRAO GROBARE:

POGLEDAJTE TUČU NAVIJAČA ZVEZDE I PARTIZANA:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    14. april 2018 | 19:36

    Znaci rastavljanje na proste cinioce! 😂😂😂

  • Dzejson

    14. april 2018 | 19:56

    Grobari i vi imate Alimpijevica na klupi

  • MilanT

    14. april 2018 | 19:29

    Nije to do trenera... Mnogo smo bolji. I kapelo da vas vodi 😂😂😂😂😂😂😂😋

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA