≫ 

Čuka sa 4:2 ošamarila Partizan u Kupu, orilo se "Đukiću odlazi" na Brdu! (VIDEO)

Adrenalinski meč se odigrao na stadionu Čukaričkog!

Fudbaleri Čukaričkog i Partizana na Banovom brdu odigrali su prvi meč polufinala Kupa, a domaćini su slavili sa 4:2!

U prvom duelu, Mačva i Mladost su se sastali (rezultat 1:1), a revanš mečevi igraće se 9. maja.

>>>Zvezda napala Željka Pantića zbog vređanja supruge svog golmana! (VIDEO)

Partizan je dva puta izjednačio protiv Brđana, ali je na kraju doživeo debakl, posebno jer je u poslednjem minutu napravljen kiks za poslednji pogodak!

Sada će u revanšu crno-beli morati da krenu na sve ili ništa, Đukiću se sprema otkaz ako se ovako nastavi.

Tim iz Humske brani duplu krunu, a kako je krenulo, na dobrom je putu da ostane bez oba trofeja.

Zvezda je na pragu titule sa +9 samo šest kola pre kraja Superlige, Čuka ima odličan rezultat pred revanš Kupa.

Foto: fkcukaricki.com

Čukarički - Partizan 4:2

(Bojić 2, 54, Kajević 41, Mudrinski 93 - Radić ag. 20, Pantić 44)

Čukarički: Belić, Bogosavac, Radić (od 46. Veličković), Kopitović, Đurić, Drinčić, Belaković (od 80. Milić), Docić, Kajević, Bojić, Mudrinski

Partizan: Jovičić, Vulićević, Marković, Miletić, Urošević, Pantić, Zdjelar, Đerlek (od 66. Janković), Tošić, Ožegović (od 71. Ivanović), Tavamba

Meč nije ni počeo, a Miroslav Đukić je imao glavobolje zbog prinudne promene nakon već objavljenog protokola za meč. Vladimir Stojković se zagrevao prkoseći povredi leđa, ali je brzo shvatio da ne može da igra, pa je Marko Jovičić bio startni golman, a Popović rezervna opcija.

Nije bilo Đukiću mnogo bolje ni kada je počeo meč, već u drugom minutu je novi golman morao da vadi loptu iz mreže, pošto je Bojić posle solo akcije bio spreman za mat. Dobio je duel sa Miletićem, kasnio je i Marković, pa je lažnjak završio posao u duelu sa golmanom Jovičićem.

Onda je Tavamba probao da se revanšira, lopta je otišla tik pored stative, a u svoju mrežu su je malo kasnije smestili igrači Čukaričkog. Radić je bio nespretan i doneo je egal na Banovom brdu, lopta je pala na peterac, ali igrač Čuke nije uspeo da se izmakne i izbegne najgore po svoj tim.

Usledio je relativno mrtav period igre, Đerlek je testirao reflekse Belića, ali je novi pogodak postigao Čukarički. To se dogodilo kada je odbrana Partizana spavala na levoj strani dok je u šesnaesterac uletao Kajević, spreman da centaršut sa strane pretvorio u 2:1.

Dugo se slavilo na klupi Čukaričkog, ali je to presekao majstorijom Pantić, već u 44. minutu bilo je 2:2 kada je povratnik iz Čelsija promešao odbranu po levom krilu i zakucao loptu pod prečku.

Mogli su neutralni ljubitelji fudbala da uživaju u efikasnoj predstavi, ne i treneri dva tima - Lalatović zbog dva puta ispuštene prednosti, Đukić zbog klupe koja se još više ljulja nakon ovakvih kikseva.

U pauzi je Lalatović zamenio Radića Veličkovićem, ali je ponovo u centar pažnje došla hladnokrvnost Bojića. Rutinski je u 54. minutu dočekao pas Belakovića sa levog krila za lagani mat - koliko je bio miran, toliko se ludovalo na klupi Brđana, u čemu je prednjačio Lalatović.

Kako je pao taj gol, počeo je da raste pritisak među crno-belima, koji su čak treći put na meču došli u situaciju da jure izjednačenje. To je izmorilo Ožegovića, Pantića i Đerleka, kog je u 65. minutu zamenio Janković. Čukarički je počeo da vreba kontre kako bi dotukao rivala, a velike zasluge za uspeh ima i golman Bojić.

Pred kraj je skinuo zicer džokeru Ivanoviću, zatim slobodnjak Tošića koji je išao tik pod prečku, da bi za kraj usledio šok.

Katastrofalnu grešku napravio je Urošević, samo je dodao loptu pred svojim golom domaćinima, a Mudrinski je samo iskoristio poklon da matira pored šokiranog Jovičića.

Sve to bilo je dovoljno da se na stadionu zaori "Đukiću odlazi", pošto je trener Partizana izgubio poverenje u potpunosti.

Foto: fkcukaricki.com
Foto: fkcukaricki.com
Foto: fkcukaricki.com
Foto: fkcukaricki.com
Foto: fkcukaricki.com

VIDEO - Kimijeva ekipa razvaljuje ogradu na derbiju

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Michel

    18. april 2018 | 20:44

    Djukic je uspeo u svojim planovima i sad je red da ode zajedno sa Ilijevom

  • Žika Živac

    18. april 2018 | 20:00

    Gazi Lale male grobare

  • Grobar

    18. april 2018 | 20:58

    A gde nam se dede uprava pre kraja utakmice, što ne povedoše i Djukića sa sobom pa greota brate da ga ne zaštite od Nas onakvog genija a mi ga ispljuvasmo a oni utekoše jadan čovek verovatno će da se naljuti i ode sam noćas , verovatno ga angažuju Bosonogi iz Zanzibara....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA