≫ 

Đukićev pomoćnik napustio Partizan, biće skaut za Crnu Goru

Andrija Delibašić je želeo da se oslobodi stresa oko prvog tima, ali i da bude uz porodicu, a za klub će ubuduće pratiti najjtalentovaniju decu iz Crne Gore

  • 2
FK Partizan, pocetak priprema za sezonu 2017 - 2018, Miroslav Đukić, Goran Padurović, Milan Milijaš,  Andrija Delibašić Foto: Marko Todorović

Još uvek tinja dilema u vezi sa tim da li će Miroslav Đukić ostati trener Partizana i u narednoj sezoni, ali kakva god da bude odluka čelnika kluba, jasno je da će stručni štab, koji je delom radio i sa Markom Nikolićem i sa aktuelnim trenerom, biti za nijansu izmenjen u narednoj sezoni.

Razlog je činjenica da je Andrija Delibašić, napustio mesto jednog od Đukićevih pomoćnika i dobio novu ulogu u Humskoj, kojom će moći da objedini i privatne i poslovne potrebe. Nekadašnji fudbaler crno-belih biće ubuduće skaut kluba za područje Crne Gore.

Vreme je za rastanak: Đukić i Andrija Delibašić na jednom meču Foto: MN Press

Na taj način Delibašić verovatno želi i da se oslobodi stresa i nemilih dešavanja, koja u poslednje vreme prate najjaču selekciju u Partizanu. A želi da ih kompenzuje tako što će biti uz porodicu, koja živi u Nikšiću, dok će sa druge strane ipak ostati u fudbalu, prateći najtalentovanije klince u Crnoj Gori.

Sve to naravno u korist Partizana, u čijim redovima je proveo pet godina kao prvotimac i ostaće upamćen kao jedini strelac ekipu u grupnoj fazi Lige šampiona, u sezoni 2003/2004.

Kao trener (poseduje A licencu), počeo je da radi u Humskoj 2016. godine, u stručnom štabu Marka Nikolića i bio je, kao i kasnije kod Đukića, zadužen za rad sa napadačima.

VIDEO Ovo je Đukić rekao povodom osvajanja Kupa:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA