≫ 

Partizan ekspresno našao novog pomoćnika Đukiću!

Mladi trener već bio saradnik Ivanu Tomiću u najjačoj selekciji, posle čega je samostalno radio u Omladinskoj školi tima iz Humske

  • 17
Foto: MN Press

Partizan i trener Miroslav Đukić su nedavno ostali bez jednog od pomoćnika u stručnom štabu, pošto je Andrija Delibašić odlučio da se vrati u rodni Nikšić, okonča trenersko školovanje, a uz to da se posveti i samostralnoj karijeri. Naravno, pomagaće crno-belima i skautingom na podbeblju Crne Gore, što je takođe načelno dogovoreno.

>>> Velika rekonstrukcija Partizana, prodaju u svim linijama zbog novih pojačanja!

Upražnjeno mesto u stručnom štabu, umesto Delibašića, zauzeće jedan od trenera iz Omladinske škole i to – Žarko Lazetić, saznaje Telegraf.rs.

Lazetiću to nije prvi angažman u najjačoj selekciji tima iz Humske, pošto je pre skoro dve godine bio pomoćnik tadašnjem treneru Ivanu Tomiću, zajedno sa Draženom Bolićem.

Ipak, posle odlaska Tomića sa klupe Partizana, nije želeo da traži drugu sredinu već se sa čelnicima kluba iz Humske dogovorio da, takođe zajedno sa Bolićem, ostane i radi samostalno u školi crno-belih.

Foto: MN Press

Skrenuo je pažnju na sebe već u prvoj sezoni rada u kadetskoj selekciji, koja mu je poverena, pošto je osvojio šampionsku titulu.

Usledilo je “unapređenje” u omladinsku selekciju, sa kojom se ove sezone do pretposlednjeg kola borio za trofej, iako je Partizanova ekipa bila daleko najmlađa u takmičenju Ali i znatno oslabljena neigranjem momaka, koji su već prekomandovani u filijalu Teleoptik i prvi tim.

Žarko Lazetić je tokom fudbalske karijere branio boje Kjevo Kneževca, Beograda sa Karaburme, Bežanije, Partizana, Rodosa, Persis Sola i Javora. U trenerskom poslu je, rekosmo već, od 2016. godine.

Lazettić trenutno predvodi kadetsku selekciju crno-belih (igrači rođeni 2001. godine i posle) na međunarodnom turniru “Kup prijateljstva”, koji se održava na Zlatiboru, posle čega će se priključiti pripremama prvog tima.

VIDEO: Znači Miroslav Đukić, trener Partizana 156 puta ponovio jednu reč

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    7. jun 2018 | 13:38

    Првог тренера одучио Милоје, овог помоћника одучио наш са 4:3, углавном одучавање јсд од овог спорта. Од кошарке их је одучио доктор, тако да...

  • Jug

    7. jun 2018 | 13:19

    Jel' to strucnjak sto ga klinci Zvijezde neki dan ponizise?!!!kakva uprava takvi i treneri...crno nam se pise

  • BR

    7. jun 2018 | 15:45

    Pa on je sa najkvalitetnijom ekipom u omladinskoj ligi Srbije bio treci, u poslednje 4 prvenstvene utakmice ima isto toliko poraza. U poslednjem kolu je uspeo da prokocka 3:0 na poluvremenu protiv Crvene Zvezde, pa svaki normalan trener bi podneo ostavu a on dobija unapređenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA