≫ 

Najveći švajcarski "mesar" doživeo povredu, ali je spreman Srbiju: Behrami je pred Orlove poručio samo jedno

Valon Behrami nije teže povređen ustanovljeno je pregledom magnetnom rezonancom

  • 11

Duel Srbije i Švajcarske biće više od igre, a odlučivaće najverovatnije o direktnom plasmanu u narednu fazu Mundijala. Švajcarci su u žestokoj "tuči" protiv Brazila uspeli da izvuku bod, a posebno su se istakli grubom igrom, naročito na najboljem igraču Karioka - Nejmaru.

Njegova noćna mora bio je Valon Behrami, koji je bio Nejmarov "flaster" na toj utakmici. Desetka Brazila je faulirana čak 10 puta, a to je najveći broj prekršaja još od 1998. godine, kada su Tunišani čak 11 puta faulirali Alana Širera u duelu protiv Engleske.

Nejmar je nakon utakmice osetio i povredu i neizvestan je za meč protiv Kostarike. Ali povređen je bio i sam Behrami, koji je zamenjen u 71. minutu zbog problema sa mišićem.

Ali, posle pregleda magnetnom rezonancom utvrđeno je da je povreda lakše prirode i da b on trebalo da bude spreman.

- Treba mu briga, ali bi trebalo bi da bude spreman za meč sa Srbijom - Rekao je Cuno Vetzel, klupski lekar Švajcaraca.

Sam Behrami se oglasio na Instagramu, gde je objavio fotografiju sa meča sa Brazilom, gde je istakao da je to bila dobra utakmica, ali i da nema drame - verovatno misleći na spekulacije o njegovoj povredi, jer se pričalo da neće biti spreman za Srbiju.

 
A post shared by Valon Behrami (@valonbera) on

Behrami je jedan od nekoliko fudbalera Švajcarske koji su poreklom Albanci sa Kosova. Rođen je u Kosovskoj Mitrovici, a svojevremeno se spekulisalo i da bi mogao da igra za reprezentaciju tzv. Kosova.

Nema sumnje da će biti silno motivisan za meč protiv Srbije. Taj meč je na programu u petak od 20.00.

Pre toga, danas nas na Svetskom prvenstvu u Rusiji očekuju tri utakmice. Kolumbija - Japan, Poljska Senegal i Rusija - Egipat.

Radamel Falkao protiv Japana debituje na Mundijalima. Kvota na trijumf Kolumbije je 1,75. Pogledajte sve kvote kladionioce MOZZART za meč Kolumbija - Japan.

Poljsku mnogi vide kao potencijalno iznenađenje, a kvota na pobedu protiv Senegala je čak 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Poljska - Senegal.

Posle 5:0 protiv Saudijaca, Rusi trijumfom nad Egiptom mogu da obezbede prolaz dalje. Kvota na njih je 2,20, a na selekciju za koju će igrati Salah 3,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Rusija - Egipat.

VIDEO Da li tajna uspeha Švajcarske leži na igračima sa Kosova?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki rubiroza

    19. jun 2018 | 13:40

    Da li nas stvarno treba da brine da li igra tamo neki Behrami ili ne......

  • Brki

    19. jun 2018 | 11:21

    Dobice on Nemanje jednu ortopediju!!

  • Zoran

    19. jun 2018 | 11:24

    Da smo mi kojim slučajem igrali sa ovoliko faulova i ovako grubo protiv nekog pola bi tima bilo iskljuceno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA