≫ 

Partizan u problemu, ne može da registruje Gomeša!

Čelnici bivšeg kluba Rikarda Gomeša ljuti što je napustio tim i to bez obeštećenja, pa se revanširaju preko administracije

  • 3

Veliko pojačanje je Partizan dobio u Rikardu Gomešu, a sama činjienica da napadač došao u Humsku bez obeštećenja značajno je pomogla crno-belima da obavljaju neke druge poslove u prelaznom roku.

>>> Bivši Mesijev kapiten potpisao za Partizan: Valijente prvi Španac u Humskoj! (FOTO)

Ipak, nisu baš svi srećni što je momak sa Zelenortskih ostrva napustio Nacional, ponajmanje čelnici pomenutog portugalskog kluba, koji se sada na druge načine “revanširaju” i igraču i Partizanu.

Tome u prilog i činjenica da Portugalci već 20 dana nisu našli za shodno da pošalju sertifikat za registraciju fudbalera, zbog čega dva kluba već nekoliko dana imaju žustru prepisku.

Partizan, naravno, insistira da Nacional pošalje pomenutu “hartiju” i omogući da se Gomeš nesmetano prijavi za prvo kolo kvalifikavcija za Ligu Evrope, ali se Portugalci sada “prave Englezi” i svakodnevno obmanjuju i klub i napadača.

Čeka papire iz bivšeg kluba Rikardo Gomeš Foto: Telegraf

Već nekoliko puta su obećavali, ali sertifikat nije stigao, pa je u celu priču morao da se uključi i sam Gomeš, koji je, zajedno sa svojim menadžerom, prvo pokušao da se obrati čelnicima Nacionala. Ali, kada je naišao na “zid”, onda se okrenuo tamošnjem Fudbalskom savezu, od koga je zatražio da mu izdaju sertifikat za takmičenje.

Igra “gluvih telefona” Gomeša sa bivšim klubom je bila sasvim očekivana, jer su u Nacionalu računali da će napadač, koji je u protekloj sezoni bio najzaslužniji za plasman iz druge u najjaču ligu, ostati i predvoditi tim i u predstojećoj sezoni.

Foto ilustracija: Telegraf/MN Press

Međutim, fudbaler je odbio novi ugovor i prešao u redove crno-belih, a da Nacional na ime transfera nije dobio ni evro obeštećenja. To je očigledno razljutilo tamošnje čelnike, pa sada “zatežu” sa izdavanjem sertifikata.

Zajedničkim snagama Partizan i Gomeš su se obratili tamošnjoj krovnoj organizaciji i, po nekim najavama, sporni “papir” bi danas trebalo da stigne u Humsku.

Inače, crno-beli imaju rok do 6. jula da prijave fudbalere, koji će konkurisati za meč prvog kola kvalifikacija Lige Evrope protiv Rudara iz Pljevalja.

VIDEO: Kao Lebron Džejms sam kad krenem na ulaz: Saša Ilić pravio šou na basketu

(Od izveštača Telegrafa iz Slovenije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ckalja

    27. jun 2018 | 10:55

    Umesto da igra u 1 Portugalske lige, on je došao da igra u Patliđani. Dobro je i cirkus nam se vratio 😂

  • Djura

    27. jun 2018 | 13:48

    On i suma vrh kombinacija. Bravo komsije!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA