≫ 

Pantić ostaje u Partizanu: Čelsi pristao na dogovor sa crno-belima!

Vezista produžio ugovor sa londonskim klubom, koji ga je ponovo pustio na jednogodišnju pozajmicu

  • 5

Danilo Pantić nastavlja svoju uspešnu epizodu u Partizanu još godinu dana i to kao pozajmljen fudbaler Čelsija, saznaje Telegraf.rs.

To je epilog pregovora dva kluba, koji su trajali nekoliko meseci, a uspešno su okončani danas u jutarnjim časovima. Time su crno-beli obezbedili opciju više u kvalifikacijama za Ligu Evrope, tačnije veliko pojačanje u liku fudbalera, koji je u protekloj sezoni bio jedan od najboljih u timu i nosilac igre.

>>> Gomeš pevao Despasito, Valijente Makarenu: Šou koncert fudbalera Partizana za ulazak u tim! (VIDEO)

Nije bilo lako, jer je Čelsi u jednom trenutku potraživao obeštećenje za Danila Pantića od čak 3.000.000 evra, što je za sve klubove na Balkanu misaona imenica. Ali, Partizan nije odustajao. Crno-beli su prvo izdejstvovali dozvolu londonskog kluba da zadrže igrača i posle pozajmice, pa je Pantić počeo da trenira i igra mečeve na pripremama, što je bio odličan znak.

Na kraju je pronađeno rešenje, koje zadovoljava sve tri strane. Pantić, kome je ugovor sa “plavcima” isticao u junu 2019. produžio je ugovor sa Čelsijem, a onda su čelnici pomenutog kluba odlučili da ga proslede na još jednu jednogodišnju pozajmicu u Humsku.

Foto:partizan.rs

Pride, Partizan se u tom dogovoru takođe izborio za pravo preče kupovine, pa će narednog leta dva kluba i agenti Pantića ponovo sesti za sto i potražiti zajednički dogovor.

To za Telegraf. Rs potvrđuje i generalni direktor Miloš Vazura.

- Istina je, dogovorili smo se sa Čelsijem, Pantić je naš igrač sigurno još godinu dana. Uspeli smo da izdejstvujemo i garanciju o pravu preče kupovine narednog leta, što je takođe velika stvar.

- Dosta nam je pomogao i sa igrač i njegovi agenti, jer su od početaka teških pregovora insistirali da on ostane u Humskoj, iako je imao mnogo ponuda, Zato želim da im se zahvalim na tome, a od Danila očekujemo da bude jedan od stubova tima i u narednoj sezoni – jasan je Milioš Vazura.

VIDEO: Brutalna špalir kazna na pripremama Partiznana

(Specijalni izveštač Telegrafa iz Slovenije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    3. jul 2018 | 14:27

    A u jakog ste fudbalera zadrzali... što Leonarda ne zadržaste?

  • Partizan pa Bog

    3. jul 2018 | 15:11

    Ovo je odlicna vest , drago mi je sto ostaje u Partizanu , ovakvog vezistu mi u Srbiji nemamo a nemamo takvog vezistu ni u Reprezentaciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA