≫ 

Osam meseci je krila snimak Mesija i njenog sina: Kada vidite reakciju dečaka, biće vam jasno zašto više nije mogla da izdrži (VIDEO)

U pitanju je sin reprezentativca Meksika Aleksa Gvadrada

  • 3

Punih osam meseci supruga Aleksa Gvadrada krila je jedan video snimak na kom su se nalazili njen suprug i sin u društvu Lionela Mesija!

Snimak koji se širi brzinom svetlosti po društvenim mrežama i svetskim portalima, a koji je nastao u januaru 2018. godine posle utakmice između Barselone i Betisa.

Naime, Gvadrado je, posle poraza svog tima rezultatom 5:0, otišao sa sinom Maksimom ispred svlačionice Barse i pozvao je Mesija da izađe kako bi se fotografisao s klincem.

Dečak je bio oduševljen kada se našao u Mesijevom naručju, te je pokazao i način na koji se Argentinac raduje kada postigne gol.

- Imam fotografiju sa Mesijem, imam fotografiju sa Mesijem - uzvikivao je.

A Gvadrado je za argentinske medije objasnio šta se te noći dešavalo.

- Kada je Maksimo saznao da ću igrati protiv Barselone, zamolio me je da ga dovedem da se slika sa Mesijem. Pitao sam Mesija, on je rekao da nema nikakvih problema i da dođemo.

Zatim se u medijima oglasila i sama Sandra, Aleksova supruga, koja je rekla da nije mogla više da ''krije'' snimak.

Pogotovo što je on deo dokumentarca koji se prikazuje u subotu na meksičkoj televiziji. Dodala je i to da je jedva čekala da ga objavi.

Kristijano Ronaldo pozdravio Matićevog sina: Video sam da si kao ja:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA