≫ 

Degenek zna koliko je Trnava ozbiljan tim, ali je snagu Zvezde objasnio izgovaranjem jedne reči! (VIDEO)

Štoper crveno-belih ističe važnost što crveno-beli nisu primili pogodak, a istakao je da je Zvezda jedna velika porodica i da je tu njena glavna snaga

  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde bili su zadovoljni posle plasmana u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su i u revanšu u Litvaniji savladali Suduvu. Ukupan rezultat iz dvomeča bio je 5:0, a Zvezda je tako vezala i šesti meč od starta sezone bez primljenog gola.

Miloš Degenek je i na ovom meču odlično funkcionisao na poziciji štopera sa Vujadinom Savićem, a posle meča je istakao da je bitno što ponovo Zvezda nije primila gol.

- Bitno je što nismo primili gol, a što smo ga dali odmah na početku, i odmah na startu smo smirili i nas i njih i pokazali kako stvari stoje. Ubrzo smo dali i drugi, mogli smo da damo i treći i četvrti, mogli smo da primimo i mi jedan gol iz kornera, na sreću nismo i ostala je "nula".

- To je jako bitno za nas odbrambene igrače da na primimo gol, kao i za naše ofanzivne što daju golove, za malog Nemanju što daje golove iz meča u meč. To je bitno za naše samopouzdanje, idemo iz meča u meč, sledi nam Voždovac u prvenstvu, pa Spartak - poručio je štoper Zvezde, koji je rekao i da je ekipa iz Trnave ozbiljan tim.

Miloš Degenek na meču protiv Suduve; Foto: Crvenazvezdafk.com

- Gledao sam ih protiv Legije, mislim da je u pitanju dobra i disciplinovana ekipa, jedan jak tim, ali mi nismo samo tim, već jedna velika familija i mislim da prvo treba da se fokusiramo na Voždovac u domaćem prvenstvu, a onda da razmišljamo o Spartaku. Cilj je da prođemo to treće kolo da uđemo u grupnu fazu u Evropi.

Reprezentativac Australije je svestan da se i njemu dešavaju greške, ali da se trudi da one budu minimalne.

- Trudim se da igram sve bolje i bolje, da li je u pitanju trening ili utakmica... Naravno, grešim i ja, čovek sam, nikada neću odigrati bez greške, ali trudim se da one budu minimalne, ali trudim se da igram na svoju snagu i fudbalsku pamet i da odradim posao kako treba.

(Izveštač Telegrafa iz Litvanije, Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA