Menadžer iz Banjaluke završava transfer Modrića u Inter: Za ovog Srbina kažu da je jedan od najmoćnijih ljudi u fudbalu!

Vlado Lemić je u Milanu, a to znači samo jedno...

  • 5
Modrić u dresu Reala na meču sa Napolijem Foto: Tanjug/AP

Nije spekulacija - Luka Modrić definitivno želi da napusti Real i pređe u Inter!

Ovu vest preneli su renomirani španski i italijanski mediji koji tvrde da će Hrvat, po povratku sa godišnjeg odmora, tražiti od Florentina Pereza da ga pusti na Đuzepe Meacu.

Ključnu ulogu u ovom transferu mogli bi da odigraju Vlado Lemić i Predrag Mijatović koji se već nalaze u Milanu. Njih dvojica su nedavno završili pozajmicu Vrsaljka iz Atletika upravo u Inter.

Mijatovića nije potrebno previše predstavljati, dok je Lemić jedan od sposobnijih menadžera. Upravo je ovaj Banjalučanin odveo Luku u Real, a svojevremeno je završio transfere Kežmana, Robena, Ivanovića, Huntelara, Nistelroja, Van der Varta, Snajdera...

Murinjo, Mijatović i Lemić u loži Marakane...Ispred su Šuker, Karadžić i Dodik Foto: MN Press

Pominjalo se da je kum sa Predragom Mijatovićem, da je blizak prijatelj Romana Abramoviča i da je možda i drugi menadžer na svetu. Odmah iza Žorža Mendeša.

Poznat je kao ''čovek iz senke'' iz koje je ''izašao'' tek 2013. gdoine kada su na Marakani igrali Srbija i Hrvatska. Tada je došao u društvu MIjatovića, ali samo da bi ''ispoštovao'' Žozea Murinja koji je, takođe, bio u loži najvećeg srpskog stadiona.

Sada je samo potrebno da Lemajić ''omekša'' predsednika Reala koji je nedavno izjavio da će Modrića pustiti samo za 750 miliona evra.

Modrić u Realu ima devet miliona evra godišnja primanja, dok je Inter sprema da mu da 11. Ali nije samo novac u pitanju. Mediji prenose da iskusni vezista želi u Seriju A i zbog novih izazova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA