Sergej ruši rekord i postaje najskuplje pojačanje u istoriji Serije A? Čak će i Ronaldo biti iza njega...

Milan je spreman da ponudi 120 milioan u dve rate

  • 27

Italijanski fudbalski gigant Milan uključio se u trku za Sergeja Milinković Savića, prenosi ugledna "La Stampa".

Kako se navodi, sedmostruki šampion Evrope ponudio je Rimljanima 40 miliona evra za jednogodišnju pozajmicu, plus obavezan otkup za 80 miliona narednog leta ili 20 miliona i Ðakomo Bonaventura, plus isti otkup od 80 miliona sledeće godine.

To znači da bi Sergejev transfer mogao da bude najveći u istoriji Milana i Serije A, ukoliko Lacio pristane na ideju od 40+80 miliona.

Milan mora da vodi računa o finansijskom fer-pleju i zato je ponudio transfer na dva dela. Podsetimo, Rosoneri su na sličan način angažovali Gonzala Iguaina iz Juventusa.

Kad smo već kod Iguaina, pomenućemo da je njegov prelazak iz Napolija u Juventus za 90 miliona bio drugi najveći transfer u Seriji A. Ronaldov dolazak u Juve od 117 miliona je na prvom mestu i jasno je da bi srpski reprezentativac bio rekorder ukoliko Milan i Lacio dogovore posao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robi

    4. avgust 2018 | 22:29

    U Rusiji nije pokazao ama bas nista za Srbiju, nikakav trud za pibjedom, dok Mitrovic daje sve od svog talenta. On je mnogo precenjen, za mene je Mitro mnogo bolji igrac sa velikim srcem u igri.

  • Cure

    4. avgust 2018 | 22:18

    U reprezen.. Se nije video pa nije lud Muslin sto ga nije zvao pametan covek.. Nebix dao za njega ni 12mil..ali ovo sve otislo u aut..

  • Sasa67

    4. avgust 2018 | 22:15

    I dalje tvrdim da je SMS prevara od igraca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA