≫ 

Mene stalno pitaju za savet, a nikad me ne poslušaju: Den Tana surovo iskren o odnosu sa fudbalskim stručnjacima u Srbiji!

Iskusni stručnjak izneo je svoj stav

  • 4

Bivši fudbalski čelnik, fudbaler i glumac Dobrivoje Tanasijević, poznatiji kao Den Tana dao je svoje mišljenje o stanju srpkog fudbala i reprezentaciji Srbije.

On je za TV Prva  odgovorao na niz pitanja o tome koliko savetima i iskustvom pomaže mlađim kolegama u fudbalu.

>>> Nikola Kalinić ratuje sa navijačima zbog transfera u Atletiko Madrid!

Zanimljivo je to da je Den Tana istakao kako ga često pitaju da da svoje mišljenje na različite fudbalske teme sa tim da to što kaže ne shvataju baš najozbiljnije.

Prvi meč Bate Mirkovića na klupi Partizana, može li da bude i prva pobeda? Kvota na takav ishod je čak 3,05! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Nordsjiland - Partizan.

- Mene stalno pitaju za savet ali oni nikada ne poslušaju, šta ja kažem. Išli smo tako u Irsku, pa su me pitali šta treba da uradimo da nam sve funkcioniše kao u Engleskoj. Kada sma im rekao odgovorili su mi da u tom slučaju niko ne bi odnjih radio u fudbalu. 

VIDEO: Krstajić: Poslao bih ja njega u Hag

Den Tana se dotakao i teme reprezentacije gde je dao svoje mišljenje o proteklom prvenstvu i selektoru reprezentacije.

- Muslin je napravio strašan posao sa istim igračima koji su i drugi imali. Međutim onda su počeli da mu se mešaju menadžeri i on je otišao. Da smo otišli sa njim na Mundijal, ja sam ubeđen da bismo bolje prošli. Krstajiću želim sve najbolje on je mlad, ali voditi reprezentaciju to je težak posao. 

Spartak na Marakani dočekuje danskog velikana Brondbi, a kvota da neće biti poražen (dupla šansa 1X) je 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Spartak Subotica - Brondbi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Zvezdas

    9. avgust 2018 | 10:43

    Pa pametni ljudi... vidjeli sta si uradio sa FKCZ, pa sta god da kazes oni kontra...

  • tasi tana-na

    9. avgust 2018 | 11:53

    jel ovo onaj jeremija sto je nesto u zvezdi palamudio..a nije tesko u koloradu prodavat pamet...cuj tana..tasi tasi tanana ide mala zvezdan..

  • Titty Mcboob

    10. avgust 2018 | 09:50

    Nasli bas pravog da pitaju, drzi se restorana i kafane i tamo sebi davaj na vaznosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA