≫ 

Austrijski mediji izračunali koliko novca Salcburg može da zaradi ako eliminiše Zvezdu

Austrijski mediji napravili analizu zarade svog kluba ukoliko uđu u Ligu šampiona

  • 3

Austrijski fudbalski šampion Red Bul Salcburg, ukoliko eliminiše Crvenu zvezde u plej-ofu za palsman u Ligu šampiona, zaradiće najmanje 30 miliona evra, prenose lokalni mediji.

Kako se navodi, pored startne premije od UEFA za mesto u grupnoj fazi od 15,25 miliona evra, Salcburg će zahvaljujući rang listi koeficijanata inkasirati dodatnih 8,8 miliona, a kada se tome dodaju prihodi od marketinga i ulaznica dolazi se do sume oko 30 miliona.

>>> Da li će Delije razbiti prokletstvo treninga protiv Salcburga? (VIDEO)

Salcburg u poslednje vreme dobija značajnu podršku sponzora kompanije Red Bul i svi se u klubu nadaju da će ove godine, konačno, u 11. pokušati izboriti plasman u elitno takmičenje.

I Kristal Palas i Liverpul odlično su otvorili sezonu u Premijer ligi, a tim Luke Milivojevića večeras igra baš sa Crvenima. Kvota na dvojku je 1,45, a na duplu šansu 1X čak 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Kristal Palas - Liverpul.

Prvi meč između Crvene zvezde i Salcburga igra se sutra u Beogradu, a revanš je na programu naredne srede u Salcburgu.

Marko Grujić mogao vi već danas da debituje za Hertu, koja u Kupu Nemačke gostuje Braunšvajgu. Kvota na dvojku je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Braunšvajg - Herta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    20. avgust 2018 | 15:33

    Ako Zvezda ne ode u LŠ najveći krivci ce biti Delije jer su svojim ponasanjem uskratili dvanajestog igraca i veliku podrsku. Svidjalo se to nekom ili ne ali to je realnost. Pozz od partizanovca.

  • Sasa

    20. avgust 2018 | 15:02

    Neka te racunice prave na LE. Napred Zvezdo zgazi ih!!!

  • DEKSI BUDVA

    20. avgust 2018 | 14:42

    NAJVISE SE PLASIM SUDIJE !! ZVEZDO NAPRED GINEM ZA TEBE !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA