≫ 

Radonjić je naš: "Rat" za fudbalera Zvezde se nastavlja, predsednik Marseja ekspresno odgovorio evropskim velikanima! (VIDEO)

Izgleda da je sudbina Nemanje Radonjića i definitivno poznata

  • 11

Tokom četvrtka brojni mediji u Nemačkoj pisali su o fudbaleru Crvene zvezde Nemanji Radonjići i istakli da bi karijeru mogao da nastavi u Volfsburgu, Sevilji ili nekom drugom evropskom klubu.

Ipak, čini se da je sve dileme oko budućnosti, još uvek aktuelnog, fudbalera Zvezde rešio predsednik Marseja koji jeobradovao navijače svog kluba.

>>> Nemci i Španci kvare posao Marseju: Radonjić menja destinaciju u poslednjem momentu?

Naime, predsednik kluba sa Velodroma Žaik Anri Ero uživo je odgovarao na pitanja, od kojih se jedno ticalo budućnosti Nemanje Radonjića.

- Morali smo da pojačamo tim i zato smo angažovali Duju Ćaletu Cara i Nemanju Radonjića. A mogu da potvrdim i da tražimo zadnjeg veznog fudbalera - istakao je on

Da podsetimo, tokom dana nemački Regional sport je objavio interesovanje Volfsburga za Radonjića, kao i izjavu njihovog sportskog direktora u kojoj se kaže da nemački klub čeka svoju šansu.

U slučaju ovakvog ishoda, Radonjić će poslednji meč za Crvenu zvezdu odigrati 29. avgusta kada crveno-beli gostuju Salcburgu u revanš meču plej-ofa za Ligu šampiona.

VIDEO: Nemanja Radonjić zadovoljan postignutim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suzana

    23. avgust 2018 | 22:54

    Gde god Nemanja igra zelim mu svu srecu i velike uspehe jer je svoj vanseriski talenat pokazivao od 7.god.Ti si ponos i primer kako se ostvaruju snovi.Nemanjina uciteljica.

  • Liga sumska

    23. avgust 2018 | 19:17

    😂😂😂😂 Katai br 2

  • Matija

    24. avgust 2018 | 10:05

    Smehotresno. Nije mi jasno kako neko moze Radonjica da smatra vrhunskim fudbalerom. Ili bilo kog fudbalera koji igra na njivama po Srbiji protiv amatera. Jedva cekam da ode negde preko, pa da se pokaze... Kao Grujic, Zivkovic i ostala kompanija. Ko kaze da da je Radonjic vrhunski fudbaler, taj nema veze sa fudbalom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA