Pjanić zasenio Ronalda u pobedi Juvea, Sergej na žestokom udaru: Da li ste sigurni da ovaj dečko vredi 100 miliona? (VIDEO)

Iskusno je Stara dama rešila ovaj meč

  • 19

Fudbaleri Juventusa i Lacija odigrali su derbi 2. kola Serije A, u kom je Stara dama rutinirala rivala sa 2:0.

Opravdao je Juventus ulogu favorita u većem delu meča, kontrolisao je dešavanja na terenu i kontrolisao vezni red, u kom se posebno dobrim momentom izdvojio Miralem Pjanić.

Vrhunski je šutirao sa velike udaljenosti u 30. minutu i udarac je bio neodbranjiv za 1:0, dok se Laciju ipak sa druge strane isplatio pritisak koji je vršen na Kristijana Ronalda.

Portugalac je u jednom trenutku čak pokušao rukom da zatrese mrežu i nije mu uspelo, a na drugoj strani mnogo više se očekivalo od Sergeja Milinkovića Savića.

Momak kome se predviđao trocifreni transfer u milionima pokazao je da je daleko od forme koja ga je krasila u prošloj sezoni, nije uspevao da parira Juventusu, da bi čak i dobio žuti karton za prigovore i psovke na račun sudije, koji mu je prestrogo svirao faul za jednu oduzetu loptu.

Kaskao je na terenu, dok je Ronaldo trošio nerve na prilike da konačno positgne prvenac.

Jedan majstorski udarac pod prečku u 70. minutu skinuo mu je Strakoša vrhovima prstiju, a onda je u 75. minutu Portugalac bio u potpunoj neverici.

Nakon pasa sa strane, nije lepo zahvatio loptu pred praznom mrežom, odbila mu se od pete do Mandžukića koji je zakucao u mrežu za 2:0.

Portugalac se čak nije ni radovao ovom golu, u neverici je širio ruke gledajući ka navijačima, da bi tek onda prišao da čestita hrvatskom napadaču.

Na ovom meču, na posebnom udaru bio je naš reprezentativac Sergej Milinković Savić, pošto je pružio daleko slabiju partiju od očekivanog.

Nije pokrenuo ekipu, upao je u letargiju koja se prelila iz nacionalnog tima, što su primetili i mnogi navijači. Na društvenim mrežama sve vrvi od komentara da je bio precenjen i da ono što je pružio nije ni blizu 100 miliona evra za transfer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pozz

    25. avgust 2018 | 20:42

    nije mi jasno kako on moze da vredi 150 a modric samo 25???

  • BILI🇷🇸⚫⚪☠

    25. avgust 2018 | 20:17

    Pa kako da mu se ne smeje cela evropa. Jos da znaju da su zbog njega oćerali Muslina da bi on dosao😑😤 Smesan fudbaler.

  • Milenko

    25. avgust 2018 | 21:08

    PJANIĆ KLASA !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA