Veliki preokret Napolija, Anćeloti surov prema Milanu, koji je vodio sa 2:0: Navijači ismevali Iguaina (VIDEO)

Pjotr Zjelinski je bio ključni fudbaler za pobedu Napolitanaca

  • 1

Fudbaleri Napolija savladali su Milan sa 3:2 u jednom od derbija 2. kola Serije A, iako su Rosoneri imali prednost od 2:0 na startu drugog poluvremena.

Posle sjajnog gola Bonaventure u 15. minutu, a zatim i Kalabrije u 49. minutu, malo ko je verovao da će ekipa Karla Anćelotija uspeti da se vrati.

Međutim, Pjotr Zjelinski nije tako mislio, pa je već u 53. minutu lepo plasiranim udarcem sa ivice kaznenog prostora smanjio prednost, da bi u 67. minutu posle sjajnog voleja sa oko 20 metara izjednačio rezultat.

Pobedu Napoliju doneo je Dris Mertens u 80. minutu, kada je sačekao loptu na drugoj stativi posle dobrog centaršuta Alana.

Gonzalo Iguain vratio se na San Paolo, ali ovoga puta u dresu Milana, i ponovo je bio na meti navijača, koji su se posebno obradovali njegovom velikom promašaju pred golom Napolija, kada je lotpu poslao na tribine.

U prvoj utakmici dana Juventus je na svom terenu slavio protiv Lacija sa 2:0 golovima Pjanića i Mandžukića, ali je u centru pažnje ponovo bio Ronaldo zbog izliva besa u trenucima kada je Mandžukić postigao gol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA