Mirković otkrio šta je rekao igračima Partizana u svlačionici na poluvremenu i kako ih je motivisao za preokret (VIDEO)

Trener crno-belih bio je zadovoljan posle utakmice u Šapcu, gde je njegov tim došao do pobede od 3:1 iako je do 68. minuta gubio od Mačve

  • 13

Trener Partizana Zoran Mirković čestitao je svojim fudbalerima na pobedi i preokretu u Šapcu i istakao je da je očekivao težak meč.

- Utakmica je bila izuzetno teška, onako kako smo predvideli i očekivali. Prvo poluvreme smo odigrali loše, upali smo u ritam Mačve, a u nekim situacijama i u soptvenu zamku. Čestitam ekipi na preokretu u drugom poluvremenu i na pobedi. Verovali smo da možemo da signemo rezultat i da pobedimo - rekao je Mirković po završetku meča u izjavi za Arena sport televiziju.

Novinarka je pitala Mirkovića i šta je rekao igračima na poluvremenu u svlačionici i koji savet je dao rezultata na terenu u nastavku.

- Rekao sam im da igramo mirnije, bili smo mnogo nervozni u prvom poluvremenu u pasu i nismo dobro stajali na terenu - konstatovao je Mirković.

VIDEO: Kadeti Partizana posle preokreta pobedili Zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    26. avgust 2018 | 23:21

    Mislis sta je rekao Kralj ovima.. Xexeee ajojjj

  • Žal za prošlim vremenom

    26. avgust 2018 | 22:36

    Bato ne blamiraj se tom pričom o Mačvi kao opasnom protivniku. Realno to je tim za treću ligu ali ovakvom igrom ni Partizan ni Zvezda nisu mnogo bolji. Ostaje nam samo žal za onom prvom ligom bivše Jugoslavije.

  • ikac

    26. avgust 2018 | 22:17

    Cekajte, kod prvog gola (za 1:1), Nikolic je bio u ofsajdu 2m, to nije sporno. Da li je moguce da se NIKO iz Macve ne buni??? Njih trojica ga gledaju u ofsajdu, decko daje gol i oni se pogledaju: Ok, Ok, Ok...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA