≫ 

Ni reči o Zvezdi, samo plavo srce: Ovako je Nikola Maksimović reagovao na žreb za LŠ u Napoliju (FOTO)

Bivši igrač crveno-belih ističe da je spreman za elitno takmičenje

  • 7

Crvena zvezda je dobila najtežu moguću grupu u Ligi šampiona, gde će biti veliki poduhvat svaki osvojeni bod. Dok su PSŽ i Liverpul jedni od glavnih favorita za titulu, Napoli ipak nije u toj kategoriji, iako za trenera ima velikog Karla Anćelotija, jednog od najtrofejnijih trenera u istoriji Lige šampiona, što nikada nije za potcenjivanje.

Prema mišljenju mnogih, ipak je u duelu sa Napolijem Zvezdina najveća šansa u grupi C. Crveno-beli su se značajno pojačali poslednjeg dana prelaznog roka i očigledno da ne žele da budu "topovsko meso" drugim ekipama u grupi.

Dolazak Marka Marina, Ričmonda Boaćija i Gorana Čaušića neposredno pred ponoć, dao je Zvezdi novu dimenziju i sada već mnogi vide određenu šansu u duelima protiv Napolija, dok po forumima i društvenim mrežama neki stidljivo veruju i u čuda protiv Liverpula i PSŽ-a.

Svakako je za Zvezdu najbitniji meč prvog kola, 18. septembra, kada na Marakanu dolazi Napoli. Pred 60.000 navijača u euforiji, uz ovakva pojačanja, Zvezda na Marakani ima čemu da se nada protiv Napolitanaca, za koje nastupa i bivši fudbaler crveno-belih, Nikola Maksimović.

Zanimljiva je bila i njegova reakcija na žreb. Na svom profilu na Instagramu je objavio fotografiju koja pokazuje grupu C u Ligi šampiona uz grbove Napolija, Zvezde, Liverpula i PSŽ-a.

Nije bilo nikakvog pominjanja Zvezde, već je samo istakao da je spreman za Ligu šampiona, uz smajlije plavog srca i onog koji pokazuje snagu.

Podsetimo, Maksimović se nije u najboljem tonu rastao sa Zvezdom pre nekoliko godina, a u jednom od nedavnih intervjua pričao je kako nije dozvolio crveno-belima da ga slome i da se tada nalazio u šakama menadžera.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Nikola Maksimovic (@nikmaksimovic19) on

Liverpul bez izgubljenog boda i bez primljenog gola. Nova pobeda uz netaknutu mrežu plaća se kvotom 2,90. Pogledajte sve MOZZART kvote za utakmicu Lester – Liverpul.

PSŽ je svaku od tri pobede u Ligi 1 ostvario uz bar tri data gola. Kombinacija 2&3+ plaća se kvotom 1,40. Pogledajte i druge kvote MOZZART kladionica za utakmic Nim – PSŽ.

Još se čeka prvenac Kristijana Ronalda. Sada je Juventus veliki favorit sa kvotom 1,25 na dvojku. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionice za utakmicu Parma – Juventus.

VIDEO: Kako su fudbaleri Zvezde pratili žreb koji je crveno-bele odveo u grupu smrti?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    1. septembar 2018 | 10:06

    Kiksni na marakani ko protiv bordoa onomad i sve ti je oprosteno

  • Www

    1. septembar 2018 | 10:32

    Da ti nije zvezde bilo cuvo bi ovce u Uzicu...

  • ⭐⭐⭐

    1. septembar 2018 | 10:54

    On je jedan od keivaca što Zvezda odavno nije u LŠ...Drago mi je što ga vidim u protivničkoj ekipi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA