≫ 

Mane i Firmino odveli Crvene na vrh uz veliki kiks najskupljeg golmana sveta, Siti siguran protiv Svraka (VIDEO)

Ekipa Jirgena Klopa prva je na tabeli Premijer lige, gde iz prva četiri kola ima maksimalnih 12 bodova

  • 2

Fudbaleri Liverpula nastavljaju sa pobedama u Premijer ligi i ponovo su prvi na tabeli pošto su na otvaranju 4. kola slavili na gostovanju Lesteru sa 2:1.

Golovi Sadia Manea i Roberta Firmina u prvom poluvremenu bili su dovoljni za novi trijumf ekipe Jirgena Klopa, koja je zadržala maksimalan učinak u prva četiri kola.

Nije ih poremetilo ni poigravanje golmana Alisona u 63. minutu, kada je pokušao da dribla pred svojim golom, čime je poklonio Lesteru gol, koji je postigao Rašid Gezal.

Već u 10. minutu Sadio Mane je doneo prednost Liverpulu posle dobre asistencije Roberetsona sa desne strane. Usledila je prava majstorija Senegalca iz kolena, koji je najavio nova tri boda.

Pred istek prvog poluvremena Roberto Firmino je posle kornera iskoristio loše postavljanje odbrane Lestera, koja mu je omogućila da neometan unutar šesnaesterca šutira glavom, što golgeter njegovog kalibra ne propušta.

Delovalo je da će Liverpul bez problema sačuvati prednost do kraja, jer Lester nije imao ozbiljnije prilike, a onda se Alison postarao da unese neizvesnost u meč neverovatnim poigravanjem pred golom, kada je pokušao da predribla igrača Lestera. Izgubio je loptu, a onda je Gezal postigao gol.

Ipak, do kraja meča Liverpul je sačuvao prednost i osvojio nova tri boda, kojom je prvi put još od 1990. godine došao do sve četiri pobede u prva četiri kola. Zanimljivo je da je upravo te godine Liverpul osvojio i poslednju titulu u Premijer ligi.

Nema sumnje da se ovaj meč pomno pratio i na Marakani, a navijači, igrači i stručni štab Zvezde su mogli da vide moćan Liverpulov napad, kao i ranjivu odbranu, kao i golmana koji voli da se poigrava pred svojim golom, što nekad ume i da košta njegovu ekipu, kao u ovom slučaju.

I aktuelni šampion Premijer lige Mančester Siti bio je siguran na svom terenu protiv Njukasla. Četa Pepa Gvardiole povela je već posle 8. minuta posle gola Sterlinga. Ipak, do kraja poluvremena usledio je odgovor Svraka. Odličnu loptu Rondona, Jedlin je iskoristio na najbolji mogući način, pa je posle dugog trka po desnoj strani postigao izjednačujući gol sa peterca u 30. minutu.

Do kraja, građani su napadali, gosti se branili, a odbrana je popustila u 52. minutu kada je Voker poslao "bombu" po zemlji u sam ugao gola Njukasla vredan 3 boda.

Mančester Siti je sada 3. na tabeli sa tri pobede i jednim nerešenim rezultatom dok je Njukasl na samom dnu tabele, zauzima 18. mesto i iz anjega su samo Vesthem i Barnli koji ima utakmicu manje.

Crvena zvezda takmičenje u Ligi šampiona počinje sudarom sa Napolijem. Koliki je izazov čeka svedoči i kvota 8,50 na keca. Sve MOZZART kvote pogledajte ovde.

Još se čeka prvenac Kristijana Ronalda. Sada je Juventus veliki favorit sa kvotom 1,25 na dvojku. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionice za utakmicu Parma – Juventus.

Atletiko je protiv Selte vezao pet pobeda, šesta bi bila vredna kvote 1,80. Pogledajte sve MOZZART kvote za utakmicu Atletiko – Selta.

PSŽ je svaku od tri pobede u Ligi 1 ostvario uz bar tri data gola. Kombinacija 2&3+ plaća se kvotom 1,40. Pogledajte i druge kvote MOZZART kladionica za utakmic Nim – PSŽ.

VIDEO: Milojević poslao poruku Liverpulu, PSŽ-u i Napoliju: Hoćemo još da stvaramo istoriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA