Modrić konačno otkrio koju poruku mu je Ronaldo poslao kad je proglašen za najboljeg igrača Evrope

Mnogi su spekulisali da je narušen odnos između Hrvata i Portugalca, ali istina je potpuno drugačija

  • 4

Mnogo se prašine podiglo u fudbalskoj javnosti nakon što je UEFA dodelila nagradu za najboljeg igrača Luki Modriću. Tada Kristijana Ronalda nije bilo na ceremoniji u Monte Karlu, a ubrzo su se redom javljali Ronaldova sestra, agent, sadašnji trener... koji su kritikovali odluku da UEFA da nagradu reprezentativcu Hrvatske, umesto Ronaldu.

Spekulisalo se da je Ronaldo ljut i da ima narušen odnos sa nekadašnjim saigračem u Realu, međutim, posle prijateljskog meča Portugalije i Hrvatske, Modrić je otkrio istinu i konačno progovorio o tome šta mu je Ronaldo poručio posle dobijanja nagrade.

-  Imam dobar odnos s Kristijanom. Nakon što sam osvojio UEFA nagradu za najboljeg igrača poslao mi je poruku u kojoj mi je čestitao, napisao da je srećan što sam zasluženo nagrađen i da se nada kako ćemo se što pre videti - otkrio je Luka Modrić.

Inače, Ronaldo nije igrao utakmicu protiv Hrvatske, koja je završena rezultatom 1:1, a reprezentativnu pauzu je iskoristio za odmor i uživanje na jahti sa svojom devojkom Georginom Rodrigez.

VIDEO: Marakana se sređuje i ulepšava za Ligu šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eden

    7. septembar 2018 | 15:44

    Tako rade veliki spirtisti, svesni svojih ali i tuđih vrednosti. Bravo za obojicu.

  • Tejgoooo

    7. septembar 2018 | 15:34

    Kad covjek laže sam sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA