≫ 

Mrkela se osvrnuo na izjavu o Stojkoviću: Dobar je čovek i iz dobre je porodice! Ne treba ga sada razapinjati!

Sportski direktor crveno-belih ističe da mu je žao što se desilo ovo prema Stojkoviću

  • 4

Dan posle golmana Partizana Vladimira Stojkovića, gde se na televiziji Pink još jednom izvinio za izjavu posle večitog derbija, u emisiji ''Novo jutro'' gostovao je i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

Osim o sportskim pitanjima, Mrkela se osvrnuo na tu izjavu Stojkovića. Pogotovo što je i sam komentarisao istu. Pritom je izazvao veliki bes u Partizanu tim rečima.

>>> Izašle su kvote za gostovanje Zvezde u Parizu. PSŽ je, naravno, veliki favorit, a kvota da crveno-beli neće izgubiti (dupla šansa X2) je čak 7,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Pari Sen Žermen - Crvena zvezda.

- Reagovao sam na tu izjavu, iako ona nema veze sa fudbalom, i stojim iza tih reči. Imam 53 godine i moram da stojim iza svojih reći. Moja izjava je bila jaka i bila je reakcija na jednu, da kažem posle četiri ili pet dana, na neubičajenu izjavu - rekao je Mrkela i nastavio:

- Ono što mi je žao...Ja sam preko 40 godina u fudbalu i svi znaju da jako poštujem Partizan. Oni su veliki klub i nikad nisam dao nijednu ružnu izjavu niti ružnu reč protiv bilo koga. Ni protiv Partizana ni protiv ijednog čoveka koji radi u Partizanu. Žao mi je što se to desilo prema Stojkoviću.

- Stojkovića dugo poznajem. Dete je omladinske škole Zvezde. Znam ga iz tog perioda, znam ga iz reprezentacije, znam ga kao dobrog čoveka i odličnog golmana i ne treba ga razapinjati po štampi. Verujem da je shvatio svu težinu i da je pogrešio.Treba mu pružiti podršku posle svega, jer je dobro dete i iz dobre je porodice.

VIDEO! Pogledajte izjavu Stojkovića posle večitog derbija:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gorran

    27. septembar 2018 | 13:36

    I Mrkela je dobar covek, samo nije bas pametan.

  • Racki

    27. septembar 2018 | 13:45

    Sve znas a jel znas kad te je sever oterao sto si uvek preskakao protivnickog beka kad ukliza...pa 20g nisi prisao marakani.

  • Milan

    27. septembar 2018 | 19:03

    Vi ste prvi coveka razapeli, i ako niste ni videli kako je doslo do gola.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA