≫ 

Dramatičan pad deonica Juventusa zbog Ronaldovog "ispada": Optužba za silovanje oborila vrednost italijanskog giganta

Optužba sa siovanje i dalje je tema broj jedan kada je Portugalac u pitanju

  • 0
Kristijano Ronaldo, FK Juventus Foto: AP/Tanjug

Sve što se Ronaldu negativno dešava van terena i te kako se odražava na Juventus.

>>> Postaje kritično po Ronalda, sponzori spremni da ga napuste ako se dokaže da je silovao!

O tome svedoči podatak da je optužba za silovanje koja se stavlja na teret Portugalcu "oborila" vrednost italijanskog giganta na berzi!

>>> Novo kolo španske Primere otvara veliki baskijski derbi u kojem je dvojka vrlo retka pojava, a u poslednje vreme pada malo golova. Kvota na tip 0-2 gola je 1,76. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bilbao - Sosijedad

Nekoliko dana pošto je oštećena Ketrin Majorga pokrenula optužnicu protiv Ronalda za silovanje koje se, navodno, dogodilo 2009. godine u Las Vegasu, deonice Juventusa beleže dramatičan pad  - za 5.37 procenata!

>>> Nisam htela da ga oralno zadovoljim, a onda je nastao pakao! Nije imao kondom! Manekenka koja tvrdi da je Ronaldo silovao otkrila sve detalje napastvovanja

To je značajan pad u odnosu na prethodni dan, jer su se u međuvremenu oglasili najveći Ronaldovi sponzori "Nike" i "EA Sports" koji su saopštili da "prate situaciju i osećaju zabrinutost" zbog novonastalih okolnosti vezanih za njihovog ekskluzivnog promotera.

Njihovo oglašavanje dodatno je spustilo cenu deonica italijanskog prvaka, koji je istorijski maksimum na berzi doživeo pre samo nekoliko meseci, takođe zbog Ronalda, kada je ovaj kao mega zvezda Reala stigao u Torino.

VIDEO: Ronalda u Rusiji zbunili pomoću pogače i soli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA