≫ 

Habib otišao pre Konorovog dolaska, Mekgregor pretio: Nabiću mu nos u lobanju, menadžer mu je teroristički štakor! (VIDEO)

Bilo je burnih izjava

  • 6

Sve više se kuva pred borbu Habiba Nurmagomedova i Konora Mekgregora.

Nurmagomedov će u nedelju u 4.00 braniti UFC pojas u lakoj kategoriji, i to protiv Konora Mekgregora, poznatog po dugom jeziku i provokativnim izjavama.

Habib je drugačije prirode, momak iz Dagestana ne voli da se razmeće izjavama, iako je iza njega teška životna priča u kojoj se čak i kao dete rvao sa medvedom.

Posle svega što je prošao, Habib ne oseća potrebu da se razmeće rečima, dok je Irac kasnio više od 15 minuta na zajedničku konferenciju pred meč.

Habib je otišao posle 15 minuta rekavši da je ovo nepoštovanje, Konor se pravdao saobraćajnom gužvom, a potom je odlazak rivala okarakterisao kao kukavičluk.

- To je samo dan kao svaki drugi. Hladno ću ga nokautirati. Nabiću mu nos u lobanju, baš me briga. Bio sam u svakom scenariju, ja sam veteran. Sve sam prošao. Nikad nećete pobediti Irca! J...e mi se za njega i njegove ljude, napraviću mu rupu u lobanji - rekao je Irac i još jednom potvrdio kako je njihovo neprijateljstvo sve jače.

Novinari su ga pitali kako komentariše Habibovo pitanje Ircima "zašto ne pričaju irskim jezikom ako ga imaju", uz opasku da je Konorov deda bio član britanske mornarice i da je ubijao Irce u građanskom ratu.

- Nikada ne verujte doušnicima, držite se što dalje od njih. Njegov menadžer je teroristički doušnički štakor, skinut je sa leta od Kaira do Njujorka 2001, imao je kod sebe pet pasoša. Okrenuo se od ljudi sa kojima je radio i postao doušnik. Ali Abdelaziz je štakor - poručio je Mekgregor.

- Umirem od gladi za njegovom glavom, poješću ga živog - bio je zaključak nadmenog Irca.

VIDEO: Teške reči i nikad spremniji borci: Mekgregor dobijam smrdljivog dagestanskog pacova i šaljem ga kući!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yngwar

    5. oktobar 2018 | 18:36

    Posle meca moci ce samo da place Konor. Mit ce biti srusen.

  • Sasa

    5. oktobar 2018 | 18:38

    Jes da volim Irce ,al ovaj Mek Gregor se previse razmece ,sportisti su za fer plej ,no ovaj drugi djeluje opasno...

  • Milos

    5. oktobar 2018 | 18:55

    Jel zna neko gde ce biti prenos?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA