Zoran Tošić otišao na poslednju kontrolu: Partizan će vrlo brzo znati kada će se vratiti na teren

Na osnovu pregleda na klinici u Augsburgu biće preciziran povratak na teren iskusnog fudbalera

  • 2

Fudbaleri Partizana u utorak počinju sa radom, posle odmora koji su dobili od trenera Zorana Mirkovića, a pauzu u takmičenju i radu je iskoristio Zoran Bambi Tošić, koji je u društvu klupskog doktora Ilije Rosića, otputovao u Nemačku na redovnu i verovatno poslednju kontrolu pred povratak na teren.

Redovnu kontrolu, odnosno pregled Tošića će obaviti renomirani doktor Urlih Beniš, koji je i izvršio hiruški zahvat na kolenu fudbalera na klinici u nemačkom gradu Augsburgu i koji će do srede dati konačan sud o oporavku fudbalera.

Na osnovu toga će biti precizirano kada bi fudbaler mogo da se priključi saigračima na treninzima i počne da se priprema za takmičarske utakmice.

Prema nekim okvirnim pretpostavkama, s obzirom na činjenicu da je Tošić još pre četiri sedmice počeo sa radom, odnosno trčanjem mimo tima, trener Zoran Mirković mogao bi da dobije iskusnog igrača u rotaciji već krajem tekućeg meseca.

Podsetimo, Tošić se povredio početkom avgusta, na meču sa Radnikom, na kome čak nije ni bilo planirano da igra, jer je ugovarao poslednje detalje transfera sa turskim klubom Malatija.

Ipak, sticajem okolnosti, zbog povreda nekolicine igrača crno-belih u tom trenutku, vezista se našao na terenu i na teškom terenu u Surdulici zadobio povredu spoljnjeg meniskusa, zbog koje je morao na operaciju i pauzu od skoro tri meseca.

VIDEO - Četiri gola u mreži "zmajeva"! Ovako je Partizan pobedio Voždovac

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бане

    8. oktobar 2018 | 16:30

    Кад се он буде вратио Партизан осваја титулу!!!(шала).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA