≫ 

Posle prepirke sam rekao da idem iz Reala i mislio da sam Bog: Peđa Mijatović je objasnio da se Kraljevski klub ne napušta

Mijatović slikovito opisao veličinu Reala i Barselone kroz svoj i Nejmarov slučaj

  • 6

Bivši as Real Madrida Predrag Mijatović uporedio je svoj odlazak iz Reala sa potezom koji je uradio Nejmar odlaskom iz Barselone.

Španski mediji pišu da Real na leto namerava da dovede Brazilca iz Pari Sen Žermena za 220 miliona evra pod uslovom da ne osvoji Ligu šampiona.

Real planira da pošalje u PSŽ Džejmsa Rodrigeza i 170 miliona evra, ili da se u kombinaciji nađu Geret Bejl, Marko Asensio ili Isko.

Međutim, dok Don Balon piše da Nejmar potajno želi u Madrid, igrač PSŽ je više puta izjavljivao kako mu nedostaje Barselona, što je Mijatovića podsetilo na veličinu Barse koja je može porediti jedino sa Realom.

- Jednog dana sam se posvađao sa Tošakom i prekipelo mi je pa sam mu rekao da odlazim. Mislio sam da sam Bog jer sam bio junak osvajanja sedme titule prvaka Evrope i jer sam ušao u istoriju Real Madrida.

Moja supruga i ja smo tada rekli: šta sam uradio? Šta da radim ako ovde budem dolazio samo na odmor? Tada sam shvatio da ne možeš da odeš iz Madrida, moraju da te izbace - rekao je Mijatović.

Da podsetimo, Nejmar je pre godinu i po dana otišao iz Barselone u Pari Sen Žermen za 222 miliona evra i od tada se uz Kilijana Embapea profilisao kao najbolji igrač Parižana, s tim što je više puta imao problema sa povredama.

VIDEO - Marin otkrio da je video strah u očima igrača PSŽ-a u tunelu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    1. mart 2019 | 19:26

    Predrag Mijatović je najjači fudbaler svih vremena

  • Retro

    2. mart 2019 | 00:09

    Potpuno je u pravu. U velike klubove se teško ulazi, još teže opstaje a izuzetno lako izlazi. Oni su veliki jer ne zavise od pojedinaca, već kolektiva, a pojedinci mogu opstati samo kao deo kolektiva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA