≫ 

Zvezda šalje Simanića na pozajmicu u Mega Bemaks? (VIDEO)

Prema navodima portala Eurobasket, talentovani krilni igrač Zvezde ide na pozajmicu

  • 2

Mladi košarkaš Crvene zvezde, Boriša Simanić (19, 209) prema navodima portala Eurobasket, koji se bavi transferima košarkaša, poslat je na pozajmicu u Mega Bemaks.

>>>> Košarkaš Zvezde oduševio Amerikance, pa odustao od NBA drafta! (VIDEO)

Zvezda još nije objavila ovu vest na svom sajtu, a nije ni Mega, pa se za sada ne zna da li je ovaj transfer realizovan. U svakom slučaju, ako ne ode na pozajmicu u Megu, moguće je da ode u neki drugi klub, osim ako nije planirano da dobije značajnu minutažu sledeće sezone, što je neralno ako se juriša na tri trofeja.

Ovo je dobra stvar za Simanića, jer će konačno dobiti priliku da igra, s obzirom na to da je prošlu sezonu presedeo na klupi. Pitanje za sportski sektor je samo zašto to nije urađeno prošle sezone? Simanić je od ove godine klijent agencije Beobasket pa zato i ne čudi ako do ovog transfera dođe.

Radi se o talentovanom momku koga su poredili sa Tonijem Kukočem, ali koji nije dobio priliku da pokaže talenat. Može da igra na pziciji trojke, ali i na poziciji krilnog centra, mada nema masu za to i igru leđima košu. Krasi ga odličan šut, ali ima i prodor kojim često probija u reket i završava poene.

Ovako je, sedeći na klupi u Zvezdi (mada je i bio povređen jedno vreme) momak izgubio godinu dana (U Evorligi ušao na samo tri utakmicu u igru). Sa druge strane postoji mogućnost da se Boriša i ne vrati u Zvezdu sa pozajmice, jer sve ovo deluje kao sličan scenario i za neke igrače iz ranijih godina.

Svojevremeno su u Zvezdi bili i Marko Tejić i Nikola Rebić kao veliki talenti, pa su na kraju otišli iz Zvezde bez neke velike uloge. Tejić je poslat na pozajmicu u FMP, odakle je prešao u Mega Leks. dok je Rebić direktno prešao u Mega leks iz Zvezde.

(Telegraf.rs/Eurobasket)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA