Panika u Klivlendu: Zvezda ekipe traži da ide zbog Lebrona!

Kako ESPN prenosi, Kajri Irving je to rekao vlasniku franšize

  • 2

Panika u Klivlendu!

Jedan od nosilaca igre Kavalirsa, Kajri Irving zatražio je "trejd", a navodno je razlog što ne želi više da bude "druga violina" Lebronu Džejmsu.

Kako ESPN prenosi, košarkaš je to rekao vlasniku franšize Danu Gilbertu. Džejms je razočaran Irvingovom odlukom, a u međuvremenu su i ostali igrači saznali šta se događa.

Odlazak nije opovrgao njegov agent Džefri Veksler.

- Kajri i ja smo se sastali sa upravom Kavsa i razgovarali smo o različitim opcijama u vezi sa Kajrijem i njegovom budućom ulogom u ekipi. Suština tih razgovora i sve ono o čemu smo razgovarali ostaje između nas i kluba - rekao je Veksler novinaru Adrijanu Vojnarovskom, koji je preneo informaciju da su San Antonio Sparsi najviše zainteresovani za trejd.

Irvinga za Kavalirsa veže još tri godine ugovora i 60 miliona dolara ako ostane u klubu, s tim da pred početak poslednje godine ugovora može da bira novu sredinu.

Prošle sezone je imao prosek od 21,6 poena (47 odsto šut iz igre, 40 odsto za tri), 5,8 asistencija, 3,2 skoka i 1,2 ukradene lopte.

Od početka karijere u NBA igra u Klivlendu, koji ga je 2011. godine izabrao kao prvog pika na draftu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA