≫ 

Pero Antić neće dobiti 25 miliona dolara od američke policije, Fenerbahče najavio žalbu

Makedonskog košarkaša i njegovog tadašnjeg saigrača Sefološu, uhapsila je policija u Njujorku 2015. godine, a on je na ime toga zahtevao odštetu koja je odlukom suda odbijena

  • 1

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Pero Antić neće dobiti novčanu nadoknadu od policije Njujorka jer je sud u tom američkom gradu odbacio njegovu žalbu za prekomernu upotrebu sile prilikom hapšenja, prenose makedonski mediji.

Antića je, zajedno sa tadašnjim saigračem iz Atlante Tabom Sefološom, privela policija u ranim jutarnjim satima 8. aprila 2015. godine ispred jednog noćnog kluba i prema njihovoj tužbi upotrebila prekomernu silu.

Sefološi je ranije uvažena žalba i od njujorške policije dobiće četiri miliona dolara jer mu je prilikom hapšenja slomljena fibula i oštećeni ligamenti kolena.

Za razliku od Sefološe, Makedoncu je sud odbacio žalbu rečima da su pripadnici policije morali tako da reaguju i da ništa nije bilo izvan propisa.

Saopšteno je i da Antić nije bio povređen, dok su advokati košarkaša Fenerbahčea najavili novu žalbu.

Antić je za naknadu štete zahtevao čak 25 miliona dolara, upola manje od Sefološe.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA